Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Teljes egészében közzétette új albumát a Rotting Christ és Nightfall tagok alkotta LUCIFER'S CHILD zenekar


2018-11-08

A görög Lucifer's Child zenekart - amit a Rotting Christ és ex-Chaostar tag, George Emmanuel, valamint a Nightfall-ból ismert Stathis Ridis alapított - az Agonia Records-nál igazolt le.

Emmanuel és Ridis 2013-ban hozta létre a bandát Athénban, azzal a céllal, hogy "megidézzenek egy spirituális, atmoszférikus világot". A Lucifer’s Child zenéjét az előzetes kritikákban egyfajta "rituális energiaként" írják le, amit a zenészek "felvillanyozott black metal formájában prezentálnak, a maguk egyedi módján".

George Emmanuel gitáros mellett tehát Stathis Ridis (Nightfall) basszer, illetve Marios Dupont (Karma Violens) énekes és Nick Vell (Chaostar) dobos alkotja a Lucifer's Child felállását. Debütáló nagylemezük, a 'The Wiccan' 2014 nyarán került rögzítésre, Athénban. A Dark Essence Records 2015. szeptember 25-én adta ki a stúdióalbumot, ami elsősorban a klasszikus Dissection / Nifelheim / Rotting Christ / Bathory lemezek rajongóinak vált ínyére. A megjelenést követően a banda több nagy nevű európai fesztiválon is fellépett (Inferno Festival, Blastfest, Incineration Festival).

A zenekar most megkötötte új lemezszerződését; mégpedig az Agonia Records-szal, egyúttal pedig bejelentették, hogy második stúdióalbumuk még ebben az évben megjelenhet. "A Lucifer’s Child új albuma Lengyelország legextrémebb metal-kiadója, az Agonia Records révén rezonál majd a világ black metal-hordáival. A lehető legsötétebb és legszélsőségesebb lemezre számíthattok!".

A banda Emmanuel saját athéni stúdiója, a Pentagram falai között rögzítette az új albumot, ami 'The Order' címmel jelenik meg, 2018. november 9-én, az alább látható, Daniele Valeriani (Dark Funeral, Dissection, Mayhem) által tervezett borítóval.

A tracklista:
01. Viva Morte
02. The Order
03. Fall Of The Rebel Angels
04. Through Fire We Burn
05. El Dragón
06. Black Heart
07. Haraya
08. Siste Farvel

Az album megrendelhető digipak CD-n, többféle színű bakelitlemezen, digitális formában és különféle merchandise-termékek formájában.

A teljes album alább meghallgatható. Szintén itt érhető el a 'The Order' című szám hivatalos klipje és a 'Fall Of The Rebel Angels' szöveges videója:


Teljes egészében közzétette új albumát a Rotting Christ és Nightfall tagok alkotta LUCIFER'S CHILD zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás