Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új lemezszerződést kötött a Rotting Christ és Nightfall tagok alkotta LUCIFER'S CHILD zenekar


2018-06-27

A görög Lucifer's Child zenekart - amit a Rotting Christ és ex-Chaostar tag, George Emmanuel, valamint a Nightfall-ból ismert Stathis Ridis alapított - az Agonia Records-nál igazolt le.

Emmanuel és Ridis 2013-ban hozta létre a bandát Athénban, azzal a céllal, hogy "megidézzenek egy spirituális, atmoszférikus világot". A Lucifer’s Child zenéjét az előzetes kritikákban egyfajta "rituális energiaként" írják le, amit a zenészek "felvillanyozott black metal formájában prezentálnak, maguk egyedi módján".

George Emmanuel gitáros mellett tehát Stathis Ridis (Nightfall) basszer, illetve Marios Dupont (Karma Violens) énekes és Nick Vell (Chaostar) dobos alkotja a Lucifer's Child felállását. Debütáló nagylemezük, a 'The Wiccan' 2014 nyarán került rögzítésre, Athénban. A Dark Essence Records 2015. szeptember 25-én adta ki a stúdióalbumo, ami elsősorban a klasszikus Dissection / Nifelheim / Rotting Christ / Bathory lemezek rajongóinak vált ínyére. A megjelenést követően a banda több nagy nevű európai fesztiválon is fellépett (Inferno Festival, Blastfest, Incineration Festival).

A zenekar most megkötötte új lemezszerződését; mégpedig az Agonia Records-szal, egyúttal pedig bejelentették, hogy második stúdióalbumuk még ebben az évben megjelenhet. "A Lucifer’s Child új albuma Lengyelország legextrémebb metal-kiadója, az Agonia Records révén rezonál majd a világ black metal-hordáival. A lehető legsötétebb és legszélsőségesebb lemezre számíthattok!".

A banda jelenleg egy athéni stúdióban rögzíti az új lemezt. Hamarosan jönnek a részletek!


Új lemezszerződést kötött a Rotting Christ és Nightfall tagok alkotta LUCIFER'S CHILD zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás