Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

DEATH WILL TREMBLE - videoklip formájában végighallgatható a texasi sludge / doom metal banda új EP-je, a 'Departures'


2018-06-27

Az Austin-ból származó Death Will Tremble együttes új mini-albuma, a 'Departures' június 29-én, pénteken lát napvilágot.

A Bell Witch, a Gorguts és a Sleep gyakorlatát követve, a Death Will Tremble szintén egy egyszámos EP-t dob piacra: a 'Departures' egy közel 16 perces doom / sludge-eposz, ami hivatalos videoklip formájában teljes egészében meghallgatható / megtekinthető lentebb.

A Death Will Tremble az alábbi közleményt adta ki: “Miután megjelent 2016-os nagylemezünk, a 'Mona', elkezdtünk azon gondolkozni, mi lenne, ha egy kicsit kísérleteznénk ezzel a fajta zenével. Lévén a koncertjeinken is úgy adjuk elő a teljes szettet, hogy nincs megszakítás adalok között, elhatároztuk, hogy ezt az EP-t is ilyen módon vesszük fel. A zene érzelmes és egyben kemény - pontosan e hangulatingás elérése a célunk minden koncert és lemez esetében. Az a lényeg, hogy a hallgató valójában beleélje magát a dologba, ahelyett, hogy egyik számról ugrana a másikra”.

Bővebb infók a bandáról és az új kiadványról: www.facebook.com/trembletotakeus


DEATH WILL TREMBLE - videoklip formájában végighallgatható a texasi sludge / doom metal banda új EP-je, a 'Departures'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás