Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SADDAYAH - bemutatta debütáló albuma első dalát a román death metal banda


2018-06-28

A Loud Rage Music leigazolta a romániai Ploiesti városából származó death metal bandát, a Saddayah zenekart, melynek debütáló albuma 'Apopheny of Life' címmel fog megjelenni.

A Saddayah zenéje alapvetően "tradícionális death metalként" jellemezhető, viszont a bandatagok komoly tudása és készségei révén némi modernitás, dallamos és technikás stílus is szorult dalaikba; nem is beszélve a progresszív és blackened hatású elemekről.

Debütáló lemezük, az 'Apopheny of Life' az I.V. Metal Foundry stúdióban került rögzítésre. A lemezborítót a neves helyi művész, Costin Chioreanu (At The Gates, stb.) készítette.

A banda továbbá szerződést kötött Titus Constantinescu menedzsment-cégével, a Metal Under Moonlight-tal. Az 'Apopheny of Life' szeptember 7-én lát napvilágot - ugyanezen a napon ad lemezbemutató koncertet a banda Bukarestben. Ezt követően pedig széles körű román, majd európai turnéra indulnak.

Íme az első single-dal az albumról - 'Born In Singularity':


SADDAYAH - bemutatta debütáló albuma első dalát a román death metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás