Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

MAMMOTH GRINDER - videoklip készült a 'Cosmic Crypt' album címadó dalához


2018-06-28

A Mammoth Grinder nevezetű underground extrém metal-trió közzétette aktuális nagylemeze, a 'Cosmic Crypt' címadó dalának hivatalos klipjét:

A Mammoth Grinder öt év kihagyás után tért vissza új lemezzel, aminek címe: 'Cosmic Crypt'. A 'Cosmic Crypt' egy "non-stop, meteorisztikus erő, tele agresszióval és rombolással". A banda önerejéből vette fel az új albumot, a New Jersey-beli South River-ben, a Trax East Stúdió dalai között. A hanganyagot Arthur Rizk (Power Trip, Sepultura, Inquisition) keverte, és a legendás Toxic Holocaust-frontember Joel Grind maszterizálta. A 'Cosmic Crypt' formájában egy "11-számos primitív, punk-töltetű death metal albumra" számíthatunk.

Chris Ulsh (Power Trip, Impalers) frontember ezúttal Mark Bronzino-t (Iron Reagan) és Ryan Parrish-t (Iron Reagan, ex-Darkest Hour) vette maga mellé, hogy újabb szintre léptesse a Mammoth Grinder mizantróp dühöngését és hasító erejű dalait. A lemezborítót szintén egy legenda, Joe Petagno (Motörhead, Autopsy, Angelcorpse, Pink Floyd) készítette.

Lentebb előzetesképpen meghallgatható a 'Superior Firepower' című single. A 'Cosmic Crypt' 2018. január 26-án került forgalomba, CD-n, LP-n és persze digitálisan, a Relapse Records jóvoltából. A rendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. Grimmenstein
02. Servant Of The Most High
03. Blazing Burst
04. Divine Loss
05. Molotov
06. Superior Firepower
07. Human Is Obsolete
08. Locust’s Nest
09. Mysticism
10. Rotting Robes
11. Cosmic Crypt

Az új videoklip - ami a 'Servant Of The Most High' című számhoz készült - 2018 első napjaiban debütált:

Később megjelent a 'Locust's Nest' kisfilmje, valamint a 'Blazing Burst' című szám is:

A Mammoth Grinder év elején bonyolította le a 'Cosmic Crypt' első, észak-amerikai lemezbemutató körútját, néhány további Relapse-banda (Gatecreeper, Genocide Pact, stb.) társaságában. A következő mini-turné július vége és augusztus eleje között kerül megrendezésre. Íme a turné plakátja:


MAMMOTH GRINDER - videoklip készült a 'Cosmic Crypt' album címadó dalához
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás