Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Johnny Gioeli lett a ROBERT RODRIGO BAND énekese


2018-06-28

A spanyol gitárvirtuóz, Robert Rodrigo bemutatta szólóbandája új énekesét, a legendás Johnny Gioeli-t.

Robert így nyilatkozott: "Néhány napja már elárultuk, hogy amint a nyár véget ér, megjelenik a Robert Rodrigo Band albuma. A kör pedig természetesen úgy lesz teljes, ha bemutatjuk az új énekest, akinek a hangja fémjelzi majd ezt a művet. Ő nem más, mint Johnny Gioeli, a mindenkori hard rock-színtér egyik legnagyobb tehetsége; akinek karrierje számos sikeres bandán át ível - kezdve a Hardline-tól, át az Axel Rudi Pell-bandán, egészen a Crush 40-ig. Ez az új projekt tehát egy friss, erőteljes és eklektikus hangzást képvisel majd, köszönhetően Johnny-nak, aki egy örökös csúcsformában lévő zenész. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a csapatunk tagja lehet".

"Nem mellékesen, november 2-án jelenik meg az RRB új albuma, digitális és fizikális formában. Hamarosan eláruljuk a részleteket...".

Robert Rodrigo egy spanyol gitáros, aki illusztris karrierje során olyan előadókkal turnézott, mint Jeff Scott Soto és a Harem Scarem; korábban pedig az Airless nevű zenekar virtuózaként vált ismertté.

Rodrigo mindeddig három instrumentális szólóalbumot adott ki. A Robert Rodrigo Band soron következő albuma az első lesz, amin ének hallható.

Bővebb infók az előadóról: www.robertrodrigo.es


Johnny Gioeli lett a ROBERT RODRIGO BAND énekese
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás