Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Johnny Gioeli lett a ROBERT RODRIGO BAND énekese - megszületett a 'Living For Louder' album


2018-09-05

A spanyol gitárvirtuóz, Robert Rodrigo bemutatta szólóbandája új énekesét, a legendás Johnny Gioeli-t.

Robert így nyilatkozott: "Néhány napja már elárultuk, hogy amint a nyár véget ér, elkészül a Robert Rodrigo Band albuma. A kör pedig természetesen úgy lesz teljes, ha bemutatjuk az új énekest, akinek a hangja fémjelzi majd ezt a művet. Ő nem más, mint Johnny Gioeli, a mindenkori hard rock-színtér egyik legnagyobb tehetsége; akinek karrierje számos sikeres bandán át ível - kezdve a Hardline-tól, át az Axel Rudi Pell-bandán, egészen a Crush 40-ig. Ez az új projekt tehát egy friss, erőteljes és eklektikus hangzást képvisel majd, köszönhetően Johnny-nak, aki egy örökös csúcsformában lévő zenész. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a csapatunk tagja lehet".

Mint most kiderült, az RRB új albuma, a 'Living For Louder' november 2-án jelenik meg, rajta 10 energikus, szenvedély rock-himnusszal (köztük néhány instrumentális tétellel). Rodrigo és Gioeli mellett Miguel Manjon basszusgitáros és Pako Martinez dobos játszik a lemezen. Vendégként Gotxi Ibarra (Hammond) is feltűnik néhány dalban.

A tracklista:
01. Living For Louder
02. Southern Skies
03. Lifeline
04. Anita’s Boogie
05. Break It Out
06. Worn Out
07. Blue
08. Sweet Time
09. The Land Of The Seven Colours
10. High Dose Rate

Robert Rodrigo egy spanyol gitáros, aki illusztris karrierje során olyan előadókkal turnézott, mint Jeff Scott Soto és a Harem Scarem; korábban pedig az Airless nevű zenekar virtuózaként vált ismertté.

Rodrigo mindeddig három instrumentális szólóalbumot adott ki. A Robert Rodrigo Band soron következő albuma az első lesz, amin ének hallható.

Bővebb infók az előadóról: www.robertrodrigo.es


Johnny Gioeli lett a ROBERT RODRIGO BAND énekese - megszületett a 'Living For Louder' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás