Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

HATE DIPLOMACY - hallgasd végig a puerto ricoi brutál-death banda bemutatkozó albumát!


2018-06-28

A Hate Diplomacy első hivatalos lemeze, a 'Rant' végre a világra szabadult.

A Hate Diplomacy zenekar - aminek tagja az ex-Waking The Cadaver énekes Don Campan is - 2016-ban adta ki első demóját, ami több amerikai koncertszervezőnek / promóternek is felkeltette az érdeklődését; így a banda rögtön bele is vágott az intenzív turnézásba. Azzal a lendülettel meg is írták, idén pedig felvették első hivatalos nagylemezüket, ami a 'Rant' címet kapta.

A súlyos blastbeat-ek, könyörtelen, slam-témák és mélyről jövő halálhörgések által meghatározott 'Rant' album 2018. június 29-én jelenik meg, független gondozásban.

"10 évnyi kemény munka és kitartás következményeképpen végre megszületett ez a lemez!” - nyilatkozta Campan. “Nem is lehetnénk izgatottabbak, mivel végre megoszthatjuk az egészet a világgal! Rengeteget jelent nekünk ez a lemez, és már alig várjuk, hogy mindenki hallhassa! Jól figyeljetek oda minden dalra, mert a büntető groove-ok és a hardcore-szerű death metal-témák mellett fontos üzenetekkel ellátott szövegekkel is találkozhattok!”.

A 'Rant' végighallgatható a lenti lejátszón; a banda honlapján pedig megrendelhető különféle változatban.

A Hate Diplomacy Facebook-oldala itt érhető el.


HATE DIPLOMACY - hallgasd végig a puerto ricoi brutál-death banda bemutatkozó albumát!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás