Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

8 év után új albumon dolgozik a DOFKA - bemutatták az új énekest


2018-07-01

Jim Dofka gitár-mester és bandája nekilátott soron következő nagylemeze munkálatainak.

"Nyolc év telt el azóta, hogy a Dofka új nagylemezt adott ki... Tovább már nem tudunk várni, ezért kezdenénk azzal a bejelentés-sorozatot, hogy bemutatjuk nektek új énekesünket! Fogadjátok tehát szeretettel Chet Miller-t" - közölte a Dofka.

"Bandánk immáron egy éve új albumán dolgozik. A '90-es években Jim Dofka gitáros és Chet Miller együtt szerepeltek a Screamer zenekar színeiben; habár mindeddig nem adtak ki közösen CD-ket. Befejeztlen üggyel állunk tehát szemben. Két évtizeddel később Jim és Chet újra összeállt, hogy megírjon kilenc új dalt, és felvegye a vadonatúj Dofka CD-t. A hanganyag keverése július folyamán fog lezajlani. Reméljük, a metal-világ ad nekünk még egy esélyt, és továbbra is kitartóan támogatja az "ole skool true metal"-t".

Íme néhány videó a stúdióból:

A Dofka legutóbbi, második nagylemeze 'Humanity Bleak' címmel jelent meg, 2010 februárjában, független gondozásban. Ezen az albumon Andrew D'Cagna (Brimstone Coven, Icarus Witch, Ironflame) énekelt.


8 év után új albumon dolgozik a DOFKA - bemutatták az új énekest
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás