Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

ENGULF - hallgasd meg az egyszemélyes, New Jersey-beli death metal projekt új dalát!


2019-09-02

Az Engulf soron következő, harmadik EP-je 'Transcend' címmel jelenik meg szeptember 20-án, az Everlasting Spew Records jóvoltából.

A sci-fi és fantasy témákban utazó Engulf alapvetően klasszikus brutál-death metal zenét játszik. Lemezeik erősen ajánlottak a Hate Eternal, valamint a korai Gorguts / Ulcerate albumok rajongóinak.

A Hal Microutsicos multi-instrumentalista alkotta Engulf 2017-ben jelentette meg debütáló mini-albumát, a 'Subsumed Atrocities'-t, aminek 2018 nyarára el is készült a folytatása, a 'Gold and Rust'. A sorozat harmadik része, a 'Transcend' című mini-album 2019. szeptember 20-án lát napvilágot.

Az új EP stúdiós munkálatai Chris Kelly hangmérnök társaságában zajlottak. A lemezborítót a Misanthropic-Art; a logót pedig Steve Crow (Malevolent Icons) készítette. A három-számos lemezt itt lehet megrendelni különféle változatban. Alább ízelítőképpen meghallgatható két szám az új anyagról:

Bővebb infók, hírek az Engulf projektről a Facebookon találhatók.


ENGULF - hallgasd meg az egyszemélyes, New Jersey-beli death metal projekt új dalát!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás