Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Énekest váltott a SIGNS OF THE SWARM zenekar


2018-07-01

A Signs Of The Swarm együttes megvált eredeti énekesétől, CJ McCreery-től. Helyét Dave Simonich vette át.

A csapat egy kollektív közleményben adott hírt minderről: "CJ Mccreery és a Signs Of The Swarm útjai külön váltak. A szakítás közös megegyezésen alapszik - természetesen csak a legjobbakat és a legnagyobb sikereket tudjuk kívánni CJ-nek. Aki az utóbbi hetekben megnézett minket az Ingested-del közös turnén, vagy a Devastation On The Nation körút, észrevehette, hogy egy jóbarátunk, Dave Simonich áll a mikrofon mögött. Most végre hivatalosan is bejelenthetjük, hogy Dave a Signs Of The Swarm új, állandósult énekese. E felállásbeli változtatás révén olyan előnyökhöz jutottunk, melyek korábban távoli célnak tűntek. Mondanunk sem kell, mennyire izgatottak vagyunk a banda jövőjét illetően!".

Dave Simonich hivatalosan a 'Cowards Deathbed' dal újrarögzített változatával mutatkozott be a banda színeiben. Ez a dal eredetileg a csapat 2017-es 'The Disfigurement of Existence' albumán szerepel (erről bővebb infók lentebb olvashatók).

 

A Signs Of The Swarm egy öttagú death metal / deathcore banda, a Pennsylvania-beli Pittsburgh-ből. Debütáló, 'Senseless Order' című albumuk - ami 2016 elején jelent meg, független gondozásban - világszerte felkelette az underground metal-sajtó figyelmét. Dalaikban a death metal, a slam és a hardcore stílusok vegyülenk, de hangzásuk mégis sajátosan könyörtelen.

A banda újabb nagylemeze 'The Disfigurement of Existence' címmel látott napvilágot, 2017. november 3-án, Unique Leader Records által. A tíz-számos anyagot Phil Pluskota (Abiotic, King Conquer) keverte és maszterizálta, a floridai Sonic Assult Stúdióban. A lemezen vendégként szerepel Dickie Allen (Abiotic, Bludgeoned Beyond Reason, Infant Annihilator). A borítót Par Olaffson (Aborted, Revocation, Immolation) kreálta.

Az eredeti énekes, CJ McCreery korábban így nyilatkozott: "Első albumunk, a 'Senseless Order' leginkább céljaink meghatározásáról szólt. A dalok nagyrészre inkább lassú volt, és elsősorban a "sztenderd" deathcore rajongók figyeltek fel rá. A 'The Disfigurement of Existence' albumra azonban sikerült kikupálnunk magunkat, és 100%-os beleugrani a mélvízbe. Mindannyian a tőlünk telhető legjobbat adjuk tehát ezen az albumon, bebizonyítsuk, több ez a banda, mint egy szimpla "deathcore" zenekar. Van új gitárosunk (Jacob Toy) és új dobosunk (Jimmy Pino) is... Már az első közös próbák után rájöttünk, hogy víziónk azonos, és remekül tudunk együtt dolgozni. Nem véletlen tehát, hogy egy abszolút őrült albumot alkottunk meg - érzésem szerint sikerült elérnünk a célt".

A tracklista:
01. Cesspool Of Ignorance
02. Failed Breed
03. Cowards Deathbed
04. Lifeless Visitors
05. Final Phase
06. Guided Into Serenity
07. Nightcrawler's
08. Descending Into Despair
09. Embedded In Fear
10. Misery From Demoralization

Lentebb elérhető a 'Cesspool Of Ignorance' videoklipje, valamint a 'Final Phase' szöveges videója. Emellett elérhető a teljes album-stream is.

A banda jövőbeni turné-beosztását a Facebook-on lehet követni!


Énekest váltott a SIGNS OF THE SWARM zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás