Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

SIGNS OF THE SWARM - itt a negyedik klipes új dal az új énekessel: 'Lost Within Reflection'!


2020-05-30

A Signs Of The Swarm együttes nemrég megvált eredeti énekesétől, CJ McCreery-től. Helyét Dave Simonich vette át.

A csapat néhány hónapja egy kollektív közleményben adott hírt minderről: "CJ McCreery és a Signs Of The Swarm útjai külön váltak. A szakítás közös megegyezésen alapszik - természetesen csak a legjobbakat és a legnagyobb sikereket tudjuk kívánni CJ-nek. Aki az utóbbi hetekben megnézett minket az Ingested-del közös turnén, vagy a Devastation On The Nation körút, észrevehette, hogy egy jóbarátunk, Dave Simonich áll a mikrofon mögött. Most végre hivatalosan is bejelenthetjük, hogy Dave a Signs Of The Swarm új, állandósult énekese. E felállásbeli változtatás révén olyan előnyökhöz jutottunk, melyek korábban távoli célnak tűntek. Mondanunk sem kell, mennyire izgatottak vagyunk a banda jövőjét illetően!".

Dave Simonich hivatalosan a 'Cowards Deathbed' dal újrarögzített változatával mutatkozott be a banda színeiben. Ez a dal eredetileg a csapat 2017-es 'The Disfigurement of Existence' albumán szerepel (erről bővebb infók lentebb olvashatók).

Az új felállású banda 2019. október 11-én új albumot adott ki, 'Vital Deprivation' címmel, a Unique Leader Records jóvoltából. Ezen a 10 számos lemezen a Signs Of The Swarm a korábbiaknál is fejlettebb és kirobbanóbb formában hallható. Az új albumot Carson Slovak és Grant McFarland (August Burns Red, Rivers Of Nihil, The Last Ten Seconds Of Life) hangmérnökök társaságában vették fel, a York-beli Think Loud Stúdióban.

A tracklista:
01. Vital Deprivation
02. Tempting Death
03. Celestial Ascendance
04. Malformed Dissonance
05. Lost Within Reflection
06. The Blood
07. Crown Of Nails
08. Undying Fidelity
09. Inevitable Affliction
10. Malevolent Enslavement

Az album rendelési infói itt találhatók meg.

2019 júliusának elején megjelent az első új dal az új énekessel: ez a 'Malevolent Enslavement', amihez hivatalos videoklip is készült.
"Büszkén mutatjuk be új számunk
, a ‘Malevolent Enslavement‘ hivatalos videoklipjét! Ez az első ízelítője a SOTS új érájának - erről készültünk már jóideje! Egy letisztultabb, gyorsabb és technikásabb bandát láthattok és hallhattok itt!".

Később megjelent a 'Crown Of Nails' videoklipje, valamint a 'Tempting Death' című szám hivatalos szöveges videója is:

2020 februárjában közzétették a 'Malformed Dissonance' hivatalos koncert-videóját is, amit a tavalyi évi Bloodletting North America turnén forgattak:

Májusban pedig megjelent a 'Lost Within Reflection' című dal hivatalos videója, amit a banda legutóbbi, Shadow Of Intent zenekarral közös turnéján forgattak. A filmezésért és a rendezésért Dylan Gould (Stay Goulden) felelt.

A Signs Of The Swarm egy öttagú death metal / deathcore banda, a Pennsylvania-beli Pittsburgh-ből. Debütáló, 'Senseless Order' című albumuk - ami 2016 elején jelent meg, független gondozásban - világszerte felkelette az underground metal-sajtó figyelmét. Dalaikban a death metal, a slam és a hardcore stílusok vegyülenk, de hangzásuk mégis sajátosan könyörtelen.

A banda újabb nagylemeze 'The Disfigurement of Existence' címmel látott napvilágot, 2017. november 3-án, Unique Leader Records által. A tíz-számos anyagot Phil Pluskota (Abiotic, King Conquer) keverte és maszterizálta, a floridai Sonic Assult Stúdióban. A lemezen vendégként szerepel Dickie Allen (Abiotic, Bludgeoned Beyond Reason, Infant Annihilator). A borítót Par Olaffson (Aborted, Revocation, Immolation) kreálta.

Az eredeti énekes, CJ McCreery korábban így nyilatkozott: "Első albumunk, a 'Senseless Order' leginkább céljaink meghatározásáról szólt. A dalok nagyrészre inkább lassú volt, és elsősorban a "sztenderd" deathcore rajongók figyeltek fel rá. A 'The Disfigurement of Existence' albumra azonban sikerült kikupálnunk magunkat, és 100%-os beleugrani a mélvízbe. Mindannyian a tőlünk telhető legjobbat adjuk tehát ezen az albumon, bebizonyítsuk, több ez a banda, mint egy szimpla "deathcore" zenekar. Van új gitárosunk (Jacob Toy) és új dobosunk (Jimmy Pino) is... Már az első közös próbák után rájöttünk, hogy víziónk azonos, és remekül tudunk együtt dolgozni. Nem véletlen tehát, hogy egy abszolút őrült albumot alkottunk meg - érzésem szerint sikerült elérnünk a célt".

A tracklista:
01. Cesspool Of Ignorance
02. Failed Breed
03. Cowards Deathbed
04. Lifeless Visitors
05. Final Phase
06. Guided Into Serenity
07. Nightcrawler's
08. Descending Into Despair
09. Embedded In Fear
10. Misery From Demoralization

Lentebb elérhető a 'Cesspool Of Ignorance' videoklipje, valamint a 'Final Phase' szöveges videója. Emellett elérhető a teljes album-stream is.

A banda jövőbeni turné-beosztását a Facebookon lehet követni!


SIGNS OF THE SWARM - itt a negyedik klipes új dal az új énekessel: 'Lost Within Reflection'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás