Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

Budapesten is bemutatja 'Extinction(s)' című albumát az UNEARTH - itt az új videoklip!


2018-11-16

A massachusettsi dallamos death metal banda nemrég a Century Media Records-hoz igazolt, hogy bejelentse, ősz végén megjelenik új nagylemeze, az 'Extinction(s)'.

Az első, Century Media Records jóvoltából megjelenő Unearth album Will Putney (Every Time I Die, Body Count, Gojira, Thy Art Is Murder, Silent Planet) producerrel készült el, a Graphic Nature Stúdióban. A dalok dob-témáit ezúttal a Killswitch Engage-ből ismert Adam D. rögzítette.

Az új stúdiólemez november 23-án jelenik meg CD-n, különféle limitált LP-formátumokban, box-szettekben, digitálisan, stb.. Az előrendelési infókat itt lehet megtalálni.

A tracklista:
01. Incinerate
02. Dust
03. Survivalist
04. Cultivation Of Infection
05. The Hunt Begins
06. Hard Lined Downfall
07. King Of The Arctic
08. Sidewinder
09. No Reprisal
10. One With The Sun

Az 'Extinction(s)' első két single-dala, a 'One With The Sun' és az 'Incinerate' lentebb meghallgatható. Az előbbi hivatalos videoklip formájában tekinthető meg, az utóbbi dal kapcsán pedig a következőket közölte a banda: "Az 'Incinerate' magán hordozza a korai lemezeink nyers agresszióját és keménységét; de ugyanakkor felvonultatja azokat az elemeket is, amik az utóbbi időban voltak jellemzők dalainkra. A szöveg tekintetében az egység és az összefogás jelentőségéről van szó, ebben a mai, polarizált világban. Folyamatosan azt kell hallanunk, hogy utáljuk a szomszédainkat, mert lehet, hogy nekik másak a nézeteik... Ez a dal arról szól, hogy közös hittel és erővel megszabadíthatjuk a világot mindattól, ami szándékosan megoszt minket".

Később megjelent a 'Survivalist' című szám is. "A 'Survivalist' egy gyógyíthatatlanul beteg ember perspektívájából tárulkozik a hallgatók elé. Benne van mindaz a reménytelenség, kétségbeesés és elkeseredés, amit az ember az esetleges gyógyuláshoz, vagy épp a halálhoz vehető úton átél. Zenei tekintetben egy olyan számról van szó, ami bandánk gyökereit eleveníti fel: nyers agresszió, dallamok és megannyi durvaság" - mondta Trevor Phipps frontember.

"Első videoklipnek a 'One With The Sun' dalt válaszottuk, mivel érzésünk szerint ez karrierünk eddigi legkeményebb nótája. Zenei szempontból benne van minden, amiről az Unearth szól. A dalszöveget tekintve a klímaváltozásról van benne szó; pontosabban a sötét és kiüresedett jövőképről, ami nem változik addig, amíg nem teszünk drasztikus lépéseket. Tim Dennesen és a Punchdance Inc. munkatársai kiváló munkát végeztek - nekik köszönhetően sikeresen eljuttathatjuk az üzenetet mindenkihez. Ezt a számot garantáltan hallhatjátok majd a koncertek alkalmával. Hamarosan találkozunk!".

A november lemezbemutató turné a Fit for An Autopsy, a The Agony Scene, az I Am és a Traitors társaságában kerül megrendezésre Észak-Amerikában. Ezt követően, 2019 márciusának végén Európa is ellátogat a csapat, a Darkest Hour, valamint a Misery Signals, a Malevolence és a Left Behind zenekarokkal karöltve. A körút - ami az első Unearth-turné lesz 2 év után - március 31-én érinti a budapesti A38 Hajót is! A teljes beosztás itt érhető el.

Az Unearth legutóbbi nagylemeze, a 'Watchers of Rule' 2014 októberében látott napvilágot, az eOne kiadó jóvoltából.


Budapesten is bemutatja 'Extinction(s)' című albumát az UNEARTH - itt az új videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás