Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Megjelent az UNEARTH új dala, az 'Incinerate'


2018-07-03

A massachusettsi dallamos death metal banda nemrég a Century Media Records-hoz igazolt, hogy bejelentse, ősszel megjelenik új nagylemeze, az 'Extinction(s)'.

Az első, Century Media Records jóvoltából megjelenő Unearth album Will Putney (Every Time I Die, Body Count, Gojira, Thy Art Is Murder, Silent Planet) producerrel készült el, a Graphic Nature Stúdióban. A dalok dob-témáit ezúttal a Killswitch Engage-ből ismert Adam D. rögzítette.

Hamarosan bejelentik az új stúdiólemezt...

Az 'Extinction(s)' első single-dala, az 'Incinerate' lentebb meghallgatható. Az új dal kapcsán a banda a következőket közölte: "Az 'Incinerate' magán hordozza a korai lemezeink nyers agresszióját és keménységét; de ugyanakkor felvonultatja azokat az elemek is, amik az utóbbi időban voltak jellemzők dalainkra. A szöveg tekintetében az egység és az összefogás jelentőségéről van szó, ebben a mai, polarizált világban. Folyamatosan azt kell hallanunk, hogy utáljuk a szomszédainkat, mert lehet, hogy nekik másak a nézeteik... Ez a dal arról szól, hogy közös hittel és erővel megszabadíthatjuk a világot mindattól, ami szándékosan megoszt minket".

Az Unearth jelenleg az utolsó alkalommal megrendezésre került Vans Warped fesztivál-turné keretében járja az Államokat. Hamarosan bejelentik az őszi / téli lemezbemutató turné részleteit is...

Az Unearth legutóbbi nagylemeze, a 'Watchers of Rule' 2014 októberében látott napvilágot, az eOne kiadó jóvoltából.


Megjelent az UNEARTH új dala, az 'Incinerate'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás