Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Klip-premier: MUNICIPAL WASTE - 'Slime And Punishment'


2018-07-03

A Virginia-i crossover banda egy évvel ezelőtt egy újabb lélek-romboló, csonttörő albummal tért vissza a színtérre. Most bemutatták a 'Slime And Punishment' címadó dalának hivatalos videóját.

"E horrorisztikus videoklip elkészítése érdekében ezúttal Norman Cabrerával álltunk össze. Az ő 35 éves filmes gyakorlata nyilvánvalóan érezteti hatását ebben a Waste-klipben. Norman nem csak szörny-rajongó, de hozzánk hasonlóan nagy metalista is; így a kölcsönhatás remek módon érvényesül az esztétikai megoldások révén. Eredetileg maga Norman keresett fel minket azzal a szándékkal, hogy egy újabb Municipal Waste-maszkot készítsen; mivel ez az ő specialitása. Mi meg mondtuk neki, hogy tudunk ennél jobbat is - miért nem csinál nekünk egy rohadt videoklipet?! Azonnal ugrott is erre a lehetőségre, és beállt közénk, mint klip-rendező, effekt-dizájner, és persze make-up művész, hogy filmvászonra vigye a 'Slime And Punishment' horrorisztikus világát. Mi magunk is VHS-eken nőttünk fel - ez pedig láthatóan fontos szerepet játszott ebben a videóban. Olyan volt, mintha egy valódi, teljes filmet készítettünk volna el. Rengeteg munkánk van benne; számtalan embernek kell köszönetet mondanunk - kettőt ki is emelnénk közülük: köszönet Slasher Dave-nek, hogy megkomponálta az intrót, és természetesen Joel Grind-nak, akinek nevéhez a szintis outro fűződik. Ezáltal tökéletesen keretbe lett foglalva ez a rémálom".

A Municipal Waste hatodik albuma, a 'Slime And Punishment' 2017. június 23-án jelent meg, a Nuclear Blast Records jóvoltából.

Ryan Waste frontember / gitáros korábban így nyilatkozott: "Az elmúlt öt évben folyamatosan büntettek minket az emberek, mert nem csináltunk új albumot. Most azonban készen állunk bepótolni mindent: egy könyörtelen speed metal punk támadással térünk vissza! Élvezzétek hát a mérget!".

"Sajnáljuk, hogy ilyen sokáig kellett várnotok. A mi hibánk... Viszont most visszatérünk, és zenei szempontból cserébe tökön... és / vagy cicin rúgunk titeket!" - mondta Tony Foresta énekes.

A 'Slime and Punishment' az első Municipal Waste album, amit a basszusgitáros, Phil "Landphil" Hall producelt, egyben az első, amin Nick Poulos (Volture, Bat) ritmusgitározik (Poulos tavaly nyáron érkezett a bandába). A munkálatok a richmondi Blaze Of Torment Stúdióban zajlottak. A keverést és a masztert a neves Bill Metoyer (Slayer, W.A.S.P., Dark Angel) végezte Hollywood-ban.

A hatodik Waste-lemez borítóját ezúttal is a banda jóbarátja, Andrei Bouzikov tervezte. Ez a negyedik alkalom, hogy Andrei együtt dolgozik a bandával: korábban ő készítette a 'Massive Aggressive', a 'The Art of Partying', valamint a Toxic Holocaust-tal közös split-lemez, a 'Toxic Waste' borítóját is.

A tracklista:
01. Breathe Grease
02. Enjoy The Night
03. Dingy Situations
04. Shrednecks
05. Poison The Preacher
06. Bourbon Discipline
07. Parole Violators
08. Slime And Punishment
09. Amateur Sketch
10. Excessive Celebration
11. Low Tolerance
12. Under The Waste Command
13. Death Proof
14. Think Fast

Lentebb meghallgatható az 'Amateur Sketch' című szám, valamint elérhető az első négy album-előzetes, amiben a tagok a stúdiós munkálatokról és a borító kapcsán nyilatkoznak, illetve a lemez címének jelentését árulják el. Később megjelent a címadó dal 360°-ban forgatható vizualizációs videoklipje, valamint a 'Breathe Grease' hivatalos videója is, amit Rob "Whitey" McConnaughy rendezett, és amiben "minden benne van, amit egy Waste-bulin elképzelnél".

A 'Slime and Punishment' megjelent CD-n, limitált LP, limitált box-szett formájában (a lenti képen látható extrákkal felszerelve), valamint kazettán. A rendeléseket itt lehet leadni.

A banda aktuális turné-beosztása itt érhető el.


Klip-premier: MUNICIPAL WASTE - 'Slime And Punishment'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás