Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új videoklip Chicago-i WITHOUT WAVES zenekartól: 'Victorian Punishment'


2018-07-03

A Prosthetic Records jóvoltából a tavalyi évben jelent meg a Chicago-beli progresszív / experimentális metalzenekar, a Without Waves új lemeze, amihez most friss videót mutattak be:

A 2010-ben alakult Without Waves azzal a szándékkal jött létre, hogy a tagok kibontakoztassák nyitott elméjű dalszerzői képességeiket. Ez az attitűd járult hozzá ahhoz, hogy a Without Waves alapvetően heavy metal műfajban gyökerező hangzása és stílusa meglehetősen széles skálán mozog. 2017-ben, hat év elteltével eljött az idő, hogy a csapat kiadja első hivatalos albumát, amit már a neves Prosthetic Records vett gondozásába.

A Without Waves aktuális kiadványa 2017. március 17-én jelent meg. A 'Lunar' címet viselő lemezen a banda tovább fejlesztette egyébként is eklektikus hangzását. Az album elérhető CD-n, limitált bakeliten és digitális formában.

A tracklista:
01. Sewing Together The Limbs
02. Poetry In Putrid Air
03. Us Against
04. Never Know Quite Why
05. Victorian Punishment
06. EDMS
07. Lost Art
08. Fractals
09. Memento More

Az album nyitó-dala a lenti lejátszón meghallgatható. Szintén lentebb érhető el a 'Never Know Quite Why' című szám hivatalos videoklipje, és az 'Us Against' audiója.

"Minden lemez a saját evolúciónk része" - nyilatkozta Anthony Cwan énekes. "Rendkívül sokat kísérletezünk. Folyamatosan foltozzuk a saját hibáinkat. Ehhez pedig már tökéletesen kifejlesztett érzékünk van. És persze mindvégig hűek maradunk önmagunkhoz, de mindig azt tesszük, amit jónak érzünk".

A Without Waves az évek során többek közt olyan neves előadók előtt lépett színpadra, mint a The Black Dahlia Murder, a Scale The Summit, Anneke Van Giersbergen, a Vattnet Viskar és a Leprous. Annak ellenére, hogy egy relatíve új bandáról van szó, a csapat tagjai - a Without Waves megalapítását megelőzően is - számtalan alkalommal játszottak együtt, híresebbnél híresebb klubokban és fesztiválokon. Dalaik változatos struktúrája és hangzása élőben is érezteti hatását. Koncertjeik energikusak, feszesek, és néha improvizatívak; ami már önmagában azt bizonyítja, hogy a zenészek 100%-os magabiztossággal és egymás iránti tisztelettel bírnak.

A banda most bejelentette a soron következő észak-amerikai mini-turnéját, a Zaius együttes társaságában. Íme a júliusi körút hivatalos plakátja:

Bővebb infók a zenekarról, a Facebook-on érhetők el.


Új videoklip Chicago-i WITHOUT WAVES zenekartól: 'Victorian Punishment'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás