Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DECEASED - 7 év után új albummal tér vissza a veterán US-death banda


2018-07-03

Az 1985-ben alakult, Virginia-beli Deceased zenekar bejelentette régóta várt, nyolcadik sorlemezét, ami a 'Ghostly White' címet kapta.

A Deceased szeptember folyamán veszi fel a 'Ghostly White' albumot, az Oblivion Stúdió falai között, ahol maga a banda eredeti énekese, King Fowley a producer. Az albumra 8 vadonatúj dal kerül fel, a banda egyedi, "temetői sírokból szóló" death metal zenéjével.

Íme néhány előzetes számcím: 'Mrs. Allardyce', 'A Palpitation's Warning', 'Germ Of Distorted Lore', 'To Serve The Insane', 'Endless Well', 'Thoughts From A Leaking Brain', 'The Shivers', 'Pale Surroundings'.

A 'Ghostly White' borítóját az a Raul Gonzalez festette, aki korábban több alkalommal is együtt dolgozott a Deceased-del.

Az új lemez várhatóan 2018 novemberében jelenik meg, a Hells Headbangers kiadó jóvoltából. Hamarosan közzéteszik a részleteket...

A Deceased legutóbbi, hetedik nagylemeze, a 'Surreal Overdose' 2011 májusában jelent meg, a Shrieks from the Hearse kiadó révén.


DECEASED - 7 év után új albummal tér vissza a veterán US-death banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás