Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Jövőre várható az első hivatalos EPICA-könyv


2018-07-03

A holland szimfónikus metalbanda bejelentette, hogy 2019-ben kiadja első hivatalos életrajzi könyvét.

"A jövő évben egy izgalmas projekttel jelentkezünk, aminek címe: The Essence Of Epica. Ebben a könyvben visszatekintünk 15 éves karrierünkre; méghozzá számos exkluzív, eddig be nem mutatott fotó, flyer, interjú és egyéb különlegességek révén" - olvasható az Epica legfrissebb közleményében.

A The Essence Of Epica című mű - ami a zenekar első hivatalos könyve lesz - várhatóan 2019 folyamán kerül forgalomba a világ minden táján, a brit Rocket 88 kiadó révén.

A könyvben személyesen megszólalnak az Epica aktuális (Simone, Mark, Coen, Ariën, Isaac és Rob) és egykori tagjai; barátok, kollegák és stáb-tagok. Az interjúk és történetek mellett kiváló minőségű stúdió- és koncert-fotók is megtalálhatók lesznek ebben az exkluzív könyvben, ami átfogóan összefoglalja Hollandia és a világ elsőszámú szimfó-metal bandájának kalandos pályafutását.

A készülő könyvről többet megtudhatunk az epicabook.com oldalról, valamint az alábbi videókból:

További aktuális Epica-hírekről / - kiadványokról itt számoltunk be.


Jövőre várható az első hivatalos EPICA-könyv
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás