Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Teljes koncertfelvételek az idei Hellfest-ről (AMORPHIS, ARCH ENEMY, THE HELLACOPTERS, EXHORDER, CRO-MAGS, DEMOLITION HAMMER, TURBONEGRO, stb.)


2018-07-10

Franciaország legnagyobb metal-fesztiváljának egyes koncertjeiről az ARTE Concert stábja készített professzionális felvételeket.

A francia Hellfest-en - amit 2017. június 22. és 24. között rendeztek meg - fellépett többek közt az Avenged Sevenfold, a Judas Priest, az Iron Maiden, a Deftones, az In Alice In Chains, a Nightwish, az A Perfect Circle, a Megadeth és a Stone Sour. A fesztivál egyes koncertjeit live-streamben is nézhették azok, akik nem tudtak jelen lenni - minderről bővebb infók ide kattintva érhetők el.

Az ARTE Concert most közzétette néhány neves fellépő koncertjének teljes, professzionális felvételét. Íme az Amorphis, az Arch Enemy, az Exhorder, a Cro-Mags, a Demolition Hammer, a Turbonegro, a Carnivore A.D., a The Hellacopters és a Backyard Babies előadása:

A 2019-es Hellfest-et június 21. és 23. között rendezik meg (Franciaországban itt lép fel utoljára a Slayer; de headlinerként áll színpadra a Manowar is). Bővebb infók a fesztiválról és a fellépőkről: www.hellfest.fr


Teljes koncertfelvételek az idei Hellfest-ről (AMORPHIS, ARCH ENEMY, THE HELLACOPTERS, EXHORDER, CRO-MAGS, DEMOLITION HAMMER, TURBONEGRO, stb.)
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás