Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

ENTIERRO - az egykori Fates Warning gitáros Victor Arduino játszik a connecticuti metalbanda első nagylemezén, ami itt végighallgatható!


2018-09-10

Az Entierro egy vérbeli legendával egyesítette erejét.

Az Entierro hangzása a súlyos ritmusokon alapuló dob-basszus játék, a riffekkel harmonikus ikergitár-témák és a sokszínű vokálok köré épül. A banda alapítója, Christopher Taylor Beaudette (ének, basszusgitár) - aki tagja a Jasta és a Kingdom Of Sorrow zenekaroknak is - egyedülálló dallamok előadása révén képes sajátos módon ötvözni az NWOBHM zenét a thrash-sel és némi doom metallal. Az Entierro tehát egy modern, de mégis klasszikus heavy metal banda, ami "intenzív és erőteljes riffek révén vegyíti a múlt hatásait vegyíti a jövő zenéjével, ezzel egy olyan különleges hangzást kreálván, ami a metal műfaj minden rajongójának ínyére válhat".

Az Entierro az utóbbi időszakban intenzív észak-kelet-amerikai turnékat bonyolított le. Eközben megjelent két EP-jük is; most pedig eljött az idő az első nagylemez kiadására. Az album - amit a bandáról neveztek el - Milford városában került rögzítésre, a Dexter's Lab Stúdióban, Nick Bellmore hangmérnök közreműködésében.

Az 'Entierro' albumon egyébként nem más, mint a Fates Warning egykori legendája, Victor Arduini gitározik és vokálozik. Részvétele kapcsán a veterán zenész így nyilatkozott: "Felfigyeltem egy igazán tehetséges bandára itt a környéken. A csapat hangzása igazán old-school - tele van kemény riffekkel és nagyszerű dalszerzői megmozdulásokkal. Zenéjükben a doom, némi thrash és a klasszikus metal keveredik modern beütésekkel. Nekik sikerült kimozdítaniuk engem a komfort-zónámból - tanultam is tőlük néhány trükköt, amit azóta is előszeretettel alkalmazok. Első hallásra az egyik elsőszámú rajongójuk lettem. Chris egy kiváló frontember! Miután elmentem egy pár koncertjükre, megtudtam, hogy az egyik gitárosuk távozik; és mivel pont ott voltam, megkérdezték, lenne-e kedvem csatlakozni hozzájuk. Az időzítés tökéletes volt. Miután befejeztük az Arduini/Balich albumot, szükségem volt egy kis szünetre dalszerzés / producerkedés terén; így bátran beállhattam szimpla tagként egy csapatba, anélkül, hogy minden az én vállamra hullt volna. Ezek a srácok fantasztikus dalszerzői érzékkel vannak megáldva; én pedig a saját stílusomat alkalmazhatom az ő szerzeményeiken. Egy kis riff ide, egy epikus téma oda... Arról nem is beszélve, hogy e lehetőség révén formában tarthatom magam, mivel kiváló zenészekkel vagyok körülvéve!".

A tracklista:
01. Cyclonic Winds
02. Dybbuk
03. Turn Out The Lights
04. Cauldron Of War
05. Valley Of Deceit
06. Santa Muerte
07. Live To Tell
08. Controlled Burn

A 'Cyclonic Winds' című szám szöveges videója lentebb érhető el, a teljes album-streammel egyetemben.

A lemez 2018. szeptember 10-én jelent meg; ezt követően pedig újabb USA-turnéra indul a banda. Ezzel kapcsolatban a Facebookon olvashatók bővebb infók.


ENTIERRO - az egykori Fates Warning gitáros Victor Arduino játszik a connecticuti metalbanda első nagylemezén, ami itt végighallgatható!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás