Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

HER DESPAIR - itt a brit goth-metal banda új dala, a 'Valentine's Mourning'!


2018-07-04

A Her Despair új stúdióalbuma, a 'Mournography' július végére várható.

A 2015-ben alakult, Berkshire-ből származó Her Despair eleinte szóló-prjektként működött. Ilyen formában jelent meg a debütáló, 'Hymns for the Hopeless' album, amin alapvetően melodramatikus gótikus zenét hallhattunk, némi punk / heavy metal-beütéssel. A projekt később teljes felállással tért vissza - ekkor már egyértelmű volt az irány: a The Sisters Of Mercy és a Paradise Lost, valamint a HIM és a Rammstein stílusait egyedi atmoszférákkal ötvöző csapat hangzása még gazdagabb, még sokszínűbb lett.

A Her Despair új albuma 'Mournography' címmel jelenik meg. Ez az EP a csapat első kiadványa, melyet teljes felállás rögzített - mégpedig Matt Bew hangmérnök társaságában, a Reading-beli Whitehouse Stúdióban.

A mini-lemez kapcsán a banda a következőket nyilatkozta: “A 'Mournography' a tragédia, a blaszfémia, a halál és a szerelem meséje - egyszerre szó szerinti, egyszerre figuratív megvilágításban. Valakinek a gyásza, valakinek az öröme... Ezek a dalok totális kiforgatva dicsőítik Isten szavait - spirituális élmények révén juthat el a hallgató a melankólia gyökeréhez...”.

A július végén megjelent 'Mournography' borítója így néz ki:

Az első dal-premiert így kommentálta a banda: “A 'Valentine’s Mourning' a 2000-es évek punk-rock színtere, és a '80-as évek goth-zenei szcénája előtt hajt fejet. Habár a központi téma különféle románcok történetén alapszik, igyekeztünk olyan formában megírni a dalt, hogy annak inkább felemelő legyen a hatása, mintsem lehangoló. Egy apró fénycsóva a közelgő sötétségben...".


HER DESPAIR - itt a brit goth-metal banda új dala, a 'Valentine's Mourning'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás