Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ULTRA-VIOLENCE - dal- és klip-premier az olasz thrasherek új, 'Operation Misdirection' című albumáról


2018-07-04

Az Ultra-Violence bemutatta közelgő 'Operation Misdirection' albumának debütáló videoklipjét, ami a 'Cadaver Decomposition Island' című számhoz készült.

Az Ultra-Violence július 27-én dobja piacra az 'Operation Misdirection' albumot, a Candlelight / Spinefarm Records jóvoltából. A lemezt itt lehet előrendelni különféle változatban.

A tracklista:
01. Cadaver Decomposition Island
02. Welcome To The Freakshow
03. My Fragmented Self
04. The Acrobat
05. Nomophobia
06. Money For Nothing (Dire Straits feldolgozás)
07. The Stain On My Soul Remains
08. Shining Perpetuity

A lemez első single-dala, a 'Cadaver Decomposition Island' - ami a banda eddigi leggyorsabb és legbrutálisabb riffekkel tarkított szerzeménye, de egyben ízelítőt nyújt az új album dallamos oldalából is - lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában. Loris Castiglia énekes-gitáros elmondta: "Ez a kedvenc számom az új albumról. A dal a természet nagyságáról, valamint az élet, a halál és az újjászületés örökös körforgásáról szól. Egyébként ez volt az utolsó nóta, amit megírtunk erre a lemezre; így totálisan benne van minden, amiről az Ultra-Violence jelenleg szól".

Az Ultra-Violence legutóbbi nagylemeze, a 'Deflect the Flow' 2015 tavaszán jelent meg.


ULTRA-VIOLENCE - dal- és klip-premier az olasz thrasherek új, 'Operation Misdirection' című albumáról
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás