Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

JUNKYARD DRIVE - itt az első klipes dal a dán hard rockerek szeptemberben megjelenő 'Black Coffee' albumáról!


2018-07-04

A dán hard rock banda szeptember elsején adja ki új, 'Black Coffee' című stúdióalbumát, a helyi Mighty Music Records révén.

A Junkyard Drive együttest Dánia- és Nyugat-Európa-szerte már korábban is jól ismerte a lelkes rocker közönség, de nemrég eljött az idő, hogy a világ többi táján is bemutassák energikus, fiatalos zenéjüket. A dinamikus élő performanszaikról híres Junkyard Drive együttes 2016-ban megkötötte első lemezszerződését; mégpedig a neves Mighty Music Records-szal. A banda ezt követően pedig megmutatta a világnak, mire képes, amikor mindent belead abba, amiért a zenészek élnek: 2017 elején megjelent ugyanis első albumuk, a 'Sin & Tonic'!

Néhány sikeres turnét követően nemrég ismét stúdióba vonult a banda. Hasonlóan a debütáló Junkyard Drive albumhoz, a második nagylemezt is a híres hangmérnök, Soren Andersen (Glenn Hughes, Mike Tramp, Dead Dasies, Jesper Binzer, Electric Guitars) producer közreműködésében rögzítették, a koppenhágai Medley Stúdióban.

Az új, 'Black Coffee' című albumra 11 hard rock-himnusz került fel. A Junkyard Drive ezekkel a szerzeményekkel mutatja be, milyen sokat fejlődött a megalakulás és az előző lemez óta. A Mighty Music 2018. szeptember 1-én jelenteti meg az új lemezt, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Time Is Over
02. Sweet Little Dreamer
03. Sucker For Your Love
04. Make Up Your Mind
05. Backseat Baby
06. Way To Long
07. Through The Door
08. Same Old Story
09. Wasted Nights
10. Where I Belong!
11. See You Next Time

Az első single-dal, a 'Sweet Little Dreamer' lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában. A 'Sweet Little Dreamer' egy "tipikus '70-es / '80-as évekbeli power-ballad, ami magán viseli a '60-as évek hippie-stílusát, és némi művészi gitár-játék, valamint egy kis Black Sabbath-féle C-dúr szólamot!".

A Junkyard Drive szeptember és október folyamán dán turnét bonyolít le; novemberben pedig Európa délebbi részén turnéznak, a legendás Diamond Head előzenekaraként.


JUNKYARD DRIVE - itt az első klipes dal a dán hard rockerek szeptemberben megjelenő 'Black Coffee' albumáról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás