Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

CREATURES - új gitáros klipet tett közzé 'II' című albumáról a kanadai metalbanda


2018-10-16

A Creatures nemrég kiadta második mini-lemezét.

A 2015-ben alakult, torontói Creatures zenekar tagjai már korábban is komoly tapasztalatra és hírnévre tette szert az észak-amerikai színtéren. Féktelen és kaotikus zenéjüket olyan bandák inspirálták, mint például a Necrophagist, a Despised Icon és a Thy Art Is Murder. A hat-tagú Creatures tehát alapvetően súlyos, de mégis dallamos death metal / deathcore zenében utazik; de dalaik hangzását meghatározza az extrém és a black metal műfaj is.

Nem sokkal a megalakulás után, a Creatures kiadta négy-számos debütáló EP-jét, melynek révén megismerhettük a zenészek kimagasló tehetségét, amit többnyire a helyi színtéren szerzett tapasztalataik formáltak. Enrgiával teli koncertjeik egyaránt nyújtanak látványos és hangzásbeli felejthetetlen élményt.

Három évvel később, 2018-ban a banda készen áll arra, hogy a világra szabadítsa második, 'II' című EP-jét; méghozzá a tagok saját kiadója, az Old Haunt Records révén. A július 20-án megjelent mini-album borítója és tracklistája így néz ki:

01. Old Style F.A
02. What Would Rick Sanchez Do?
03. Samara
04. Broken Anchors
05. (Safe Space) Triggered

Alább megtekinthető a 'Samara' című szám hivatalos szöveges videója, valamint meghallgatható a teljes lemez:

Újabban megjelent az 'Old Style F.A.' kisfilmje, valamint a 'What Would Rick Sanchez Do?' című szám gitáros playthrough-videója is:


CREATURES - új gitáros klipet tett közzé 'II' című albumáról a kanadai metalbanda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás