Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

3 playthrough-videót osztott meg a LIGHT THIS CITY zenekar


2019-01-03

Az újjáalakult, San Francisco-beli Light This City együttes megosztott 3 gitáros playthrough-videót az aktuális, 'Terminal Bloom' című albumról:

A Light This City 2018. július 1-én adott koncertet Sacramento-ban, a Blue Lamp klubban. A teljes koncertfelvételt a Capital Chaos TV tette nemrég közzé:

A Light This City 2017 végén jelentette be, hogy 10 év után ismét újjáegyesül. A csapat a Castle Ultimate Stúdióba vonult be december elején - Zack Ohren (Machine Head, All Shall Perish) hangmérnök - társaságában, hogy felvegye ötödik nagylemezét, aminak megjelenése 2018. május 25-én volt esedékes.

Laura Nichol énekesnő korábban elmondta: "A Light This City zenekarral közös munka és turnézás mindig is hatalmas buli volt. Korábban gitáros-vokalista perspektívából üdvözölhettelek titeket; mostantól azonban más lesz a helyzet: szabadon, csak egy mikrofonnal a kezemben állok elétek! A Light This City zenéjének perszonalitása elsősorban engem tükröz - az én feladatom az, hogy megtestesítsem ezt a bandát. Ez pedig nem kis kihívás, de az a lényeg, hogy amikor fellépek a színpadra, a Light This City közönsége előtt mindig otthon érzem magam".

Ben Murray dobos hozzátette: "Szerintem mindannyiónk nevében beszélek, ha azt mondom, hogy egész életünkben nem voltunk még ilyen izgatottak, mint most, a Light This City újjáélesztésese kapcsán. Arról nem is beszélve, hogy elkészültünk ötödik albumunkkal; a kiadás után pedig visszatérünk a színpadra, hogy megosszunk veletek néhány régi klasszikust és új himnuszt! Az új lemez felülmúlja az eddigieket; és bízunk benne, hogy ezt ti is így látjátok majd. Addig is köszönet nektek, hogy kitartottatok mellettünk az elmúlt 10 évben! Hamarosan találkozunk!".

A Light This City visszatérő album, a 'Terminal Bloom' tehát május 25-én jelent meg. A kiadásért a dobos, Ben Murray cége, a Creator-Destructor Records felel. Az új lemezre "10 rendkívül dallamos és végtelenül intenzív dal került fel - ezekkel hajt fejet a banda a '90-es évek svéd zenei színtere előtt". Az alább látható borítót Tony Midi készítette.

A tracklista:
01. Reality In Disarray
02. A Grotesque Reflection
03. Dormant Tide
04. Terminal Bloom
05. Death Downwind
06. Agents Of Fate
07. Extinguished
08. The Wake Of My Will
09. Neverlanding
10. Wildheart

A teljes album lentebb meghallgatható. Újonnan megjelent az 'Agents Of Fate' című single hivatalos klipje is, amiz Shane Henry rendezett és szerkesztett.

A banda aktuális felállása így néz ki:

Laura Nichol - ének
Ben Murray - dobok
Ryan Hansen - szólógitár
Steve Hoffman - ritmusgitár
Jon Frost - basszusgitár


3 playthrough-videót osztott meg a LIGHT THIS CITY zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás