Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

AL-NAMROOD - 10. évfordulója alkalmából új albummal jelentkezik a szaúdi black-folk banda


2018-07-04

Az Al-Namrood egy exkluzív válogatás-albumot állított össze.

Az ősi babilón királyról, Nimródról elnevezett, szaúd-arábiai Al-Namrood zenekar a polikai témájú black metal zenét ötvözi tradícionális nyugat-ázsiai folkkal. A banda tagjai anonimként zenélnek, hogy ezzel is elkerüljék a szaúdi hatóságok büntetését; lévén dalaszövegeik erősen vallás-ellenesek. A banda saját kiadója, a Shaytan Productions jóvoltából adta ki debütáló, 'Astfhl Al Thar' című stúdiólemezét 2008-ban. Ezt követte az 'Estorat Taghoot' (2010), a 'Kitab Al Awthan' (2012), a 'Heen Yadhar Al Ghasq' (2014), a 'Diaji Al Joor' (2015) és az 'Enkar' (2017). 2018 márciusában továbbá megjelent a 'Hell on Earth' című kislemez, ami egy Toxic Holocaust-feldolgozást tartalmaz.

Most egy újabb kiadványt jelentett be a szaúdió banda: a Shaytan Productions július 20-án adja ki 'Ten Years of Resistance' című valógatás-albumát, amire korábbi dalok újrakevert változatai kerültek fel. A kiadvány a banda fennállásának 10 évfordulója alkalmából jelenik meg.

Az új lemezre egy vadonatúj szerzemény is felkerült - ez az 'Asdaa Al Dmar', ami az alábbi lejátszón meghallgatható:

A 'Ten Years of Resistance' megjelenik bakeliten, CD-n és digitálisan. A rendeléseket itt lehet leadni.

Bővebb infók a bandáról: www.alnamrood.com


AL-NAMROOD - 10. évfordulója alkalmából új albummal jelentkezik a szaúdi black-folk banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás