Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

SISTERS OF SUFFOCATION - új lemezszerződést kötött a holland death metalista lánycsapat


2018-07-05

Az eindhoveni death / black metalista Sisters Of Suffocation az osztrák Napalm Records-szal kötött friss szerződést.

A 2014-ben alakult Sisters Of Suffocation rövid időn belül széleskörű hírnevet szerzett magának: már az első hónapokban meghívták a bandát különböző metal-fesztiválokra és -klubokba. Első nagyszabású fellépésük a világhírű Eindhoven Metal Meeting rendezvényen volt esedékes: itt minden addiginál nagyobb közönség előtt állhattak színpadra.

Els Prins énekesnő több interjúban is elárulta, hogy régi álma vált azzal valóra, hogy egy death metal bandában zenélhet, de mindeddig nem sikerült megtalálni azokat a lányokat, akik ebben partnerei lennének. Egészen addig, míg meg nem ismerkedett Simone van Straten gitárossal... Ketten már gördülékenyebben haladt a bandatársak felkutatása - néhány héten belül Amber de Buijzer dobos és Marjolein van den Nieuwenhuizen basszer belépett a megszokottól eltérő imázsú együttesbe.

Első kislemezüket 'Boundaries' címen adták ki 2014 júliusában. Néhány koncert után Marjolein távozott a csapatból - helyére Puck Wildschut érkezett.

A Sisters Of Suffocation végül 2016 elején vonulhatott stúdióba: első hivatalos stúdiólemezüket Antwerpenben vették fel, 'Brutal Queen' címen. Az album 2016. április 11-én jelent meg, de az első legyártott példányok már a második héten elfogytak; így április 22-én digitálisan és újabb nyomású CD-n is kiadták az EP-t. 2017 szeptemberére elkészült a banda első nagylemeze is: az 'Anthology of Curiosities' című albumot a holland Suburban Records adta ki.

2018-ban egy férfi is belépett a bandába: a dobos Buijzer-t a 26 éves Kevin van den Heiligenberg (Awakening Sun, ex-Nymeria) váltotta.

Idén nyáron friss örömhírek érkeztek: a Sisters Of Suffocation lemezszerződést kötött az osztrák Napalm Records-szal. Mindezt a banda így kommentálta: "Nagyon büszkék és izgatottak vagyunk, hogy bejelenthetjük: leigazoltunk a legendás Napalm Records kiadónál. Boldogan vágunk bele a közös munkába, és alig várjuk már, hogy elkészüljön a legújabb albumunk!".

Hamarosan jönnek a friss hírek...

A Sisters Of Suffocation dalait a Bandcamp-en lehet meghallgatni; ugyanitt lehet megrendelni a debüt-albumot. A banda emellett elérhető a Facebookon és a Twitteren is.


SISTERS OF SUFFOCATION - új lemezszerződést kötött a holland death metalista lánycsapat
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás