Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SISTERS OF SUFFOCATION - új albumot jelentett be a holland death metalista lánycsapat; itt a friss videoklip!


2019-02-16

Az eindhoveni death / black metalista Sisters Of Suffocation az osztrák Napalm Records-szal kötött friss szerződést.

A 2014-ben alakult Sisters Of Suffocation rövid időn belül széleskörű hírnevet szerzett magának: már az első hónapokban meghívták a bandát különböző metal-fesztiválokra és -klubokba. Első nagyszabású fellépésük a világhírű Eindhoven Metal Meeting rendezvényen volt esedékes: itt minden addiginál nagyobb közönség előtt állhattak színpadra.

Els Prins énekesnő több interjúban is elárulta, hogy régi álma vált azzal valóra, hogy egy death metal bandában zenélhet, de mindeddig nem sikerült megtalálni azokat a lányokat, akik ebben partnerei lennének. Egészen addig, míg meg nem ismerkedett Simone van Straten gitárossal... Ketten már gördülékenyebben haladt a bandatársak felkutatása - néhány héten belül Amber de Buijzer dobos és Marjolein van den Nieuwenhuizen basszer belépett a megszokottól eltérő imázsú együttesbe.

Első kislemezüket 'Boundaries' címen adták ki 2014 júliusában. Néhány koncert után Marjolein távozott a csapatból - helyére Puck Wildschut érkezett.

A Sisters Of Suffocation végül 2016 elején vonulhatott stúdióba: első hivatalos stúdiólemezüket Antwerpenben vették fel, 'Brutal Queen' címen. Az album 2016. április 11-én jelent meg, de az első legyártott példányok már a második héten elfogytak; így április 22-én digitálisan és újabb nyomású CD-n is kiadták az EP-t. 2017 szeptemberére elkészült a banda első nagylemeze is: az 'Anthology of Curiosities' című albumot a holland Suburban Records adta ki.

2018-ban egy férfi is belépett a bandába: a dobos Buijzer-t a 26 éves Kevin van den Heiligenberg (Awakening Sun, ex-Nymeria) váltotta.

Idén nyáron friss örömhírek érkeztek: a Sisters Of Suffocation lemezszerződést kötött az osztrák Napalm Records-szal. Mindezt a banda így kommentálta: "Nagyon büszkék és izgatottak vagyunk, hogy bejelenthetjük: leigazoltunk a legendás Napalm Records kiadónál. Boldogan vágunk bele a közös munkába, és alig várjuk már, hogy elkészüljön a legújabb albumunk!".

A banda most bejelentette új stúdiólemezét: a 'Humans Are Broken' című anyag 2019. március elsején jelenik meg. A holland banda második stúdióalbumán az old-school death metal nyers és iszonyatos ereje vegyül "szofisztikált technikássággal és a modern idők epikus dallam-infúzióival".

Íme az új lemez borítója és dallistája:

01. Humans Are Broken
02. Wolves
03. War In My Head
04. The Machine
05. What We Create
06. Liar
07. Little Shits
08. The Next Big Thing
09. Blood On Blood
10. The Objective
11. Burn
12. Every Little Fibre (bónsuz track)
13. For I Have Sinned (bónusz track)

Az albumot itt lehet előrendelni különféle formában. Az első ízelítő, a címadó dal hivatalos videoklipje - amit Gideon Kessler (Kesslr Motion) rendezett - lentebb érhető el, a 'Little Shits' dal szöveges klipjével és a 'The Machine' hivatalos videójával és gitáros playthrough-videójával egyetemben.

A Sisters Of Suffocation korábbi dalait a Bandcamp-en lehet meghallgatni; ugyanitt lehet megrendelni a debüt-albumot. A banda emellett elérhető a Facebookon és a Twitteren is.


SISTERS OF SUFFOCATION - új albumot jelentett be a holland death metalista lánycsapat; itt a friss videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás