Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

NEORHYTHM - Gojira dal dolgozott fel a finn "csillagközi metal-duó"


2018-08-01

A finn groove / math metal banda néhány hete adta ki debütáló, 'Zetetic' című albumát; most pedig egy új single-dalt mutatott be.

"Elképzelted valaha is, hogy szólna a Meshuggah, ha dalaikban nem lennének annyira komplikált ritmusok? A válasz: a Neorhythm" - olvasható a The Independent Voice magazin kritikájában.

A Neorhythm saját magát "space metal" bandaként aposztrofálja. Debütáló, 'Zetetic' című nagylemezük koncepcionálisan kreatív, hangzását tekintve pedig agresszív. A 'Zetetic' egy "csillagközi kaland, amit első hallás után sem tudunk majd elfelejteni". Az album producere és mixere Vladimir Lehtinen (Second To Sun) volt.

A 'Zetetic' június 17-én jelent meg. Az alábbi lejátszón révén végighallgatható és megrendelhető az album:

A Neorhythm néhány héttel az album megjelenése után közzétett egy single-dalt; méghozzá egy Gojira-feldolgozást, ami külön megvásárolható digitális formában. A banda így kommentálta a 'Flying Whales' feldolgozását: "A Gojira 'From Mars To Sirius' című albuma - témájá tekintve - nagyon hasonlít a mi személyes földi utazásainkra; ezért úgy éreztük, méltó tribute-tal kell tisztelegnünk elme-testvéreink előtt".

A banda korábban bemutatta a 'Zetetic' albumon szereplő 'Matrix Sleep' dal hivatalos klipjét, most pedig kiadták a 'Pictures Of Future' hivatalos szöveges videóját. Íme a premierek:


NEORHYTHM - Gojira dal dolgozott fel a finn
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás