Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

OWL - itt a los angelesi hard rock-trió új klipje, a 'Believe'!


2018-08-03

Az Owl együttes június 22-én adta ki új single-dalát, amihez nemrég videoklipet is forgattak. Itt a premier!

Az Owl együttest annak idején Chris Wyse, a The Cult és az Ace Frehley-banda basszusgitárosa alapította, Dan Dinsmore (The Clay People) dobossal és Eric Bradley gitáros-énekessel közösen. Wyse és Dinsmore egészen tinédzserkoruk óta együtt zenélnek; az Owl ötlete tehát már több évtizede felmerült, de mostanra sikerült egységesíteni a bandát.

Az Owl 'Believe' címmel osztotta meg legújabb számát, ami a hit és a vágyak valóra váltásának témáján alapszik. Az új dalt Wyse turnék közepette írta (a basszer jelenleg Ace Frehley-vel és a The Hollywood Vampires-szel járja az Államokat); de a 'Believe' több szempontból is mérföldkőnek számít - például tíz éven belü lez a trió első dala, amiben Eric Bradley gitározik (Bradley és Wyse korábban nem mellesleg együtt játszott az Alice In Chains gitáros Jerry Cantrell szólóbandájában).

A 'Believe' című számot az Albany-beli Overit Stúdióban vették fel. Ez az első ízelítője annak a nagyszabású projektnek, amire a trió készül (jövőre várható egy nagylemezt is piacra dobnak)!

A 'Believe' videoklipje lentebb megtekinthető. A dal digitális single formájában megvásárolható az ismert online zeneszolgáltatók kínálatában, az Overit Records révén.


OWL - itt a los angelesi hard rock-trió új klipje, a 'Believe'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás