Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

WILD - új dal a spanyol heavy metal csapattól: 'Venganza'


2018-07-05

A Fighter Records kötött szerződést Spanyolország legújabb heavy metal bandájával. A Wild harmadik, 'Sin Piedad' című albuma augusztus 22-én jelenik meg hivatalos formában.

A Wild 2002-ben alakult (eredetileg Majesty Night) néven. Miután kiadtak egy EP-t, 2004-ben nevet váltottak. Wild-ként három mini-albumuk, két demójuk, valamint két nagylemezük jelent meg. Első teljes értékű stúdióalbumuk, a 'La Nueva Orden' 2010-ben, második nagylemezük, az 'En Tierra Hostil' pedig 2014-ben látott napvilágot.

2018-ban a Wild tagjai saját költségükön kiadták harmadik sorlemezüket, a 'Sin Piedad'-ot, de mivel ez csak korlátozott példányszámban volt elérhető, hamar el is fogyott az össze legyártott példány. A Fighter Records ezt követően ajánlotta fel a zenekarnak, hogy egy világraszóló szerződés értelmében újra kiadja ezt a sikeres albumot, amit nem más, mint színtiszta heavy metal muzsika alkot, a klasszikus, '80-as / '90-es évek stílusvonalán!

A 'Sin Piedad' borítója és dallistája így néz ki:

01. Sin Piedad
02. Todo o Nada
03. Acorralado
04. Circo Virtual
05. Vuela Alto
06. Venganza
07. Bajo un Cielo de Cristal
08. Pesadilla
09. Madre Tierra
10. Luna de Sangre

A 'Sin Piedad' augusztus 22-én jelenik meg CD-n és digitálisan. Ízelítőképpen alább meghallgatható a lemez címadó dala és a 'Venganza' című szám:


WILD - új dal a spanyol heavy metal csapattól: 'Venganza'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás