Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Itt a friss klip az új NASHVILLE PUSSY albumról: 'She Keeps Me Coming And I Keep Going Back'!


2018-09-21

A veterán amerikai southern rockbanda szeptember 7-én adta ki új stúdiólemezét.

A néhai Lemmy által "Amerika utolsó igazi rock 'n' roll bandájának" nevezett Nashville Pussy tavaly szeptemberben vonult be egy Kentucky-beli stúdióba, ahol a legendás Daniel Rey (Ramones, The Misfits, White Zombie) producer társaságában felvették az új albumot. A hangmérnök ezúttal is az a David Barrick (Black Stone Cherry, Marshall Tucker Band) volt, aki a 'Say Something Nasty' album esetében is segédkezett.

A banda énekes-ritmusgitárosa, Blaine Cartwright így szólt: "Biztos kíváncsiak vagytok, hogy fog szólni a lemez... annyit mondanék: úgy, mintha a Sex Pistols rögzítette volna a 'Physical Graffiti'-t (a Led Zeppelin-től)...".

A Nashville Pussy-nak ez az első albuma, amin Ben Thomas dobol. Az új tag 2016 novemberében érkezett a bandába.

Az új albumon vendégként szerepel egy "Kentucky-beli hős", Greg Martin (a The Kentucky Headhunters együttesből; méghozzá a 'Woke Up This Morning' című Nazareth-feldolgozásban, azon az '58-as Les Paul gitáron, ami eredetileg a Lynyrd Skynyrd-ból ismert Ed King tulajdona volt.

A 'Pleased to Eat You' című lemez 2018. szeptember 7-én látott napvilágot, az earMUSIC kiadó jóvoltából, a lentebb látható borítóval és az alábbi dallistával:

01. She Keeps Me Coming And I Keep Going Back
02. We Want A War
03. Just Another White Boy
04. Go Home And Die
05. Low Down Dirty Pig
06. Testify
07. One Bad Mother
08. Woke Up This Morning (Nazareth feldolgozás)
09. Drinking My Life Away
10. Endless Ride
11. Hang Tight
12. CCKMP
13. Trying To Pretend That I Give A Shit

Az előrendeléseket itt lehet leadni. Az első ízelítő single-dal, a 'We Want A War' hivatalos videoklipje alább megtekinthető. A dal kapcsán Cartwright így nyilatkozott: "Nagyon büszke vagyok erre a nótára. Zenei tekintetben olyan ez a dal, mint Ted Nugent találkozása a The Temptations-szel. A dalszöveg szempontjából továbbá egy elmés háború-ellenes nótáról van szó, ami a legjobb ebben a máfajban a Country Joe And Fish 'Feel Like I’m Going To Die'-ja óta. Ez a nóta az egyik leginkább politikai témájú szerzeményünk. Az amerikai politika középiskolás szinten mozog. Én pedig kibaszottul utáltam a középiskolát...".

Újabban megjelent a 'One Bad Mother' című szám szöveges videója is. Erről a dalról Cartwright elmondta: "Ez azon dalok egyike, amik Lemmy-ről szólnak. Figyeljétek a dal szövegét, és megtudjátok, pontosan miről van szó. Lemmy elvesztését továbbra is nagyon nehezen dolgozom fel. Mindannyiónknak irtózatosan hiányzik".

Nem sokkal a megjelenés után bemutatták a 'She Keeps Me Coming And I Keep Going Back' című szám kisfimljét is:

Íme néhány fotó a stúdióból:

A Nashville Pussy előző kiadványa egy 2015 májusában megjelent best-of album, a 'Ten Years of Pussy' volt. A 16 stúdió-dallal megjelent lemez a banda elmúlt tíz, SPV kiadónál töltött év munkásságát foglalja össze.

A gitáros-házaspár Blaine Cartwright és Ruyter Suys által 1997-ben alapított Nashville Pussy legutóbbi teljes értékű stúdióalbuma 'Up the Dosage' címmel jelent meg 2014-ben. A limitált digipakos formában, dupla bakeliten, valamint digitálisan is kiadott album, a sajtó-kritikák szerint, "pontosan ott folytatódik, ahol a 2009-es 'From Hell to Texas' abbamaradt".

A Nashville Pussy jövőbeni turné-beosztása itt érhető el.


Itt a friss klip az új NASHVILLE PUSSY albumról: 'She Keeps Me Coming And I Keep Going Back'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás