Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Elhunyt a MALEVOLENT CREATION eredeti énekese, Bret Hoffmann


2018-07-08

Hoffman - aki tagja volt a Down The Drain és a Fire For Effect zenekaroknak is - vastagbélrák következtében vesztette életét, 51 éves korában.

A zenész felesége, Kimberly Karan Hoffmann osztotta meg a híreket a Facebookon: "Ez a nap életem legszomorúbb napja. Elvesztettem lélektársam; a legjobb barátom; életem szerelmét. Szeretni foglak örökké, Bret Malev Hoffmann. Nyugodj békében, szerelmem".

Hoffmann áprilisban adott ki egy közleményt, melyben elárulta, hogy hetek óta kórházban kezelik vastagbélrákkal. Habár egy darabig az orvosok is bizakodtak a zenész felépülésében, Bret végül július elején elhunyt.

Az özvegy, Kimberly Karan Hoffmann bejelentette, hogy július 11-én a new yorki North Tonawandában, a Clover Club-ban (367 Oliver St) rendezik meg a nyilvános megemlékezést, este 6 órától. A rendezvényről itt lehet bővebb infókat találni.

Bret Hoffmann a veterán floridai death metalista Malevolent Creation eredeti frontembere volt. Első körben hivatalosan 1987 és 1993 között énekelt a bandában (három klasszikus nagylemezen). Később, 1998-ban ismét visszatért a csapat élére (újabb két nagylemez erejéig). 2001-ben Kyle Symons került a helyére; de 5 évvel később Bret harmadjára is visszatért a csapatba. Utolsó albuma a Malevolent Creation színeiben, a 2015-ös 'Dead Man's Path' volt. 2017 óta Lee Wollenschlaeger (Imperial Empire, Throne Of Nails) foglalja el az ő helyét.

Hoffmann továbbá tagja volt a new yorki deathcore banda, a Down The Drain felállásának is - ez a csapat 2007-ben adta ki egyetlen albumát ('Dying Inside'). Legutóbb a Fire For Effect nevezetű zenekarban tűnt fel, egykori zenésztársa, Gio Geraca (Malevolent Creation, Ashes Of Ares) gitáros / dalszerző, valamint Tony Choy (Pestilence) basszer és Mike Smith (Suffocation) dobos oldalán.


Elhunyt a MALEVOLENT CREATION eredeti énekese, Bret Hoffmann
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás