Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

INSIGNIUM - 13 év után új albummal tér vissza a német black-death banda


2018-07-08

Az Insignium bejelentette 2005-ös debütáló albuma, az 'In die Abgründe' régóta várt folytatását.

A banda második nagylemezét 'Infamie und Urgewalt - Wenn Altes sich erhebt' címmel adja ki az Apostasy Records, 2018. augusztus 31-én.

Az Insignium 1996-ban emelkedett fel a német black / death metal-színtér undergroundjának mélységeiből. Bemutatkozó demó-lemezük, az 'Insignia Risen' 1999-ben készült el; miután pedig megjelent első hivatalos albumuk, az 'In Die Abgründe', olyan neves bandákkal turnézhattak, mint a Shining, a Helrunar, a Dark Fortress és az Equilibrium. Habár az elmúlt évtizedben látszólag csend honolt az Insignium háza táján, a banda egyes tagjai - akik időközben megalapították a Nordafrost zenekart is - titokban egy új albumon dolgoztak. E hosszas dalszerzői / stúdiós munka eredménye lett az 'Infamie und Urgewalt - Wenn Altes sich erhebt' című lemez, aminek kiadása érdekében az Apostasy Records igazolta le a bandát.

"Az új lemez révén végre kiadhattunk magunkból minden dühöt, ami az évek során felgyülemlett. Ennek köszönhetően alkottunk meg egy durva és könyörtelen black metal lemezt, aminek minden egyes hangjában érezhető a harag és a gyűlölet" - közölte a 13 év után visszatérő banda.

A kiadó a következőképpen jellemzi az új Insignium albumot: "Egy véres underground-kincs, amit a sötétség legmélyén fedeztek fel"...

A tracklista:
01. Nach dem Krieg
02. Den Mahren zum Fraße
03. Unter meinen Fahnen
04. Vulva Stellaris II: Klitorale Kakophonie
05. Das letzte Geleit
06. All ihr Weiber (Hexenprobe)
07. Zu schwarzer Flamme

A 'Nach dem Krieg' című nyitó-tétel alább meghallgatható, ízelítőképpen az előrendeléshez, amit itt lehet leadni (digitális és CD-formában).


INSIGNIUM - 13 év után új albummal tér vissza a német black-death banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás