Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

ALL MY SINS - új dalt mutatott be a szerb black metal-duó: 'Daleko od Juga'


2020-02-12

A Pancsovából (Pančevo) származó All My Sins zenekar 2020 februárjában egy 'Plamen i Led' című mini-lemezt jelentet meg.

Az All My Sins együttest Nav Cosmos (gitáros) és V (énekes-basszer) alapította a 2000-es esztendőben. A black metal színtér "másod-hullámait" meglovagaló duó zenéjének tematikája Dél-Európa és különösképpen Szerbia kuturális / spirituális örökségét helyezi középpontba. Dalaik koncepcióját különböző szláv, mítológiai szimbólumok köré építik.

A banda bemutatkozó demója 'Night Scupltures' címmel került rögzítésre, 2002-ben. Ezt követte a 2004-es 'From the Land of the Shining Past'. Habár a következő 12 évben is többé-kevésbé aktív volt az All My Sins, V ezidő alatt olyan nemzetközi projektekkel foglalta le magát, mint a Kawir, a Terrörhammer, az Ulvdalir és a Triumfall.

2016-ban Nav Cosmos kezdeményezésére újra gőzerőre kapcsoltak, és nekiláttak az első hivatalos stúdiólemez munkálatainak. E munka gyümölcse lett a 'Lunar / Solar' EP, ami koncepcióját és zenéjét tekintve minden korábbinál spiritualisztikusabb, misztikusabb hangvételű lemez volt. 2017-ben a lengyel Black Death Production kiadó CD-n is piacra dobta a 'Lunar / Solar'-t; így a nagyobb nyilvánosságnak köszönhetően mind a sajtó, mind a közönség szélesebb körökben is megismerte és megszerette a bandát.

A 2017-es év második felét az All My Sins ismét stúdiózással töltötte - ezúttal első teles értékű nagylemezükön dolgoztak. A 'Pra Sila – Vukov Totem' címet viselő lemez témája a farkasok - mint mítológiai lények - köré épül; maga a cím is utalás a dél-szláv kultúrában erős és büszke totemként elismert állatra.

A Saturnal Records 2018. szeptember 23-án (az őszi nap-éj egyenlőség fordulóján) adta ki a 'Pra Sila – Vukov Totem' albumot, aminek folytatása egy EP lesz, melyet 2020. február 20-án dob piacra a Casus Belli Musica és a Beverina Records.

A 'Plamen i Led' (magyarul: "Tűz és jég") két, szláv irodalomban és kultúrában alapvető szimbólumot reprezentál; egyben e mini-lemez kettősségét tükrözi. Az EP két feldolgozást, valamint egy vadonatúj stúdió-felvételt tartalmaz: az első feldolgozás, a 'Nestvarne Stvari' eredetileg egy jugoszláv dark-előadó, Luna 1984-ban alkotott műve; míg a másik, a 'Daleko od juga' a legendás orosz black metal banda, az Old Wainds 2005-ös száma. Emellett az All My Sins egy saját dala, a 'Where The Wild Winds Blow' új, 2020-as változata is felkerült a 'Plamen i Led' EP-re - e dal eredeti verziója a banda második, 2004-es demó-lemezén szerepelt.

A 20 perces 'Plamen i Led' EP megjelenik digitálisan, digipak CD-n, valamint 7 hüvelykes bakeliten, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Ogledalo lune (Luna feldolgozás)
02. Daleko od juga (Old Wainds feldolgozás)
03. Where the Wild Winds Blow (2020-as verzió)

Az első ízelítő, a 'Daleko od Juga' című Old Wainds-feldolgozás itt hallgatható meg:

Alább meghallgatható az All My Sins egy korábbi dala, a 'Vetrovo Kolo':

Az új kiadványról és a bandáról bővebben a Facebookon lehet infókat gyűjteni.


ALL MY SINS - új dalt mutatott be a szerb black metal-duó: 'Daleko od Juga'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás