Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

ALL MY SINS - közel 20 év után elkészült a szerb black metal-duó első nagylemeze


2018-07-08

A Pancsovából (Pančevo) származó All My Sins zenekar a Saturnal Records-szal kötött lemezszerződést a 'Pra Sila - Vukov Totem' című albumra.

Az All My Sins együttest Nav Cosmos (gitáros) és V (énekes-basszer) alapította a 2000-es esztendőben. A black metal színtér "másod-hullámait" meglovagaló duó zenéjének tematikája Dél-Európa és különösképpen Szerbia kuturális / spirituális örökségét helyezi középpontba. Dalaik koncepcióját különböző szláv, mítológiai szimbólumok köré építik.

A banda bemutatkozó demója 'Night Scupltures' címmel került rögzítésre, 2002-ben. Ezt követte a 2004-es 'From the Land of the Shining Past'. Habár a következő 12 évben is többé-kevésbé aktív volt az All My Sins, V ezidő alatt olyan nemzetközi projektekkel foglalta le magát, mint a Kawir, a Terrörhammer, az Ulvdalir és a Triumfall.

2016-ban Nav Cosmos kezdeményezésére újra gőzerőre kapcsoltak, és nekiláttak az első hivatalos stúdiólemez munkálatainak. E munka gyümölcse lett a 'Lunar / Solar' EP, ami koncepcióját és zenéjét tekintve minden korábbinál spiritualisztikusabb, misztikusabb hangvételű lemez volt. 2017-ben a lengyel Black Death Production kiadó CD-n is piacra dobta a 'Lunar / Solar'-t; így a nagyobb nyilvánosságnak köszönhetően mind a sajtó, mind a közönség szélesebb körökben is megismerte és megszerette a bandát.

A 2017-es év második felét az All My Sins ismét stúdiózással töltötte - ezúttal első teles értékű nagylemezükön dolgoztak. A 'Pra Sila – Vukov Totem' címet viselő lemez témája a farkasok - mint mítológiai lények - köré épül; maga a cím is utalás a dél-szláv kultúrában erős és büszke totemként elismert állatra.

A Saturnal Records 2018. szeptember 23-án (az őszi nap-éj egyenlőség fordulóján) adja ki a 'Pra Sila – Vukov Totem' albumot.

A tracklista:
01. Vukov Totem
02. Zov iz Magle
03. Vetrovo Kolo
04. U Mlazevima Krvi
05. Opsena
06. Mesecu u Oko
07. Konačna Ravnodnevica (Čin Prvi)
08. Konačna Ravnodnevica (Čin Drugi)

Alább meghallgatható a 'Vetrovo Kolo' című tétel:

Az albumról és az előrendelésről a finn Saturnal Records Facebook-oldalán lehet bővebb infókat találni.


ALL MY SINS - közel 20 év után elkészült a szerb black metal-duó első nagylemeze
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás