Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

7 év után új szólólemezzel tér vissza Lance King


2018-07-09

A Balance Of Power, az Avian, a Gemini és a Pyramaze énekeseként, valamint a Nightmare Records alapítójaként ismert Lance King bejelentette második önálló albumát.

Lance King új albuma 'ReProgram' címmel lát napvilágot az ősz folyamán, mint a 2011-es 'A Moment in Chiros' című lemez folytatása.

King szólóban alapvetően progresszív / power metal zenét játszik; de saját maga "mennybeli metalként" ("Celestial Metal") jellemezi ezt a stílust. A 'ReProgram' albumon az emberi lét kérdéseit feszegeti az énekes. A munkálatok során a neves Jacob Hansen volt a társ-producer (akivel King annak idején együtt játszott a Pyramaze-ben); lévén ő is hasonló stílusban utazik, és tökéletesen érti a King által elképzelt zenei világot.

Az albumon az alábbi vendégzenészek jutottak szerephez: Kim Olesen (Anubis Gate), Markus Sigfridsson (Darkwater / Harmony), Matt Hodsdon (Chaos Frame), Rich Hinks (Annihilator / Aeon Zen), Morten Gade Sørensen (Pyramaze / Anubis Gate), Fred Columbo (Spheric Universe Experience), Mattias IA Eklundh (Freak Kitchen) és Jakob Riis (L Wood Joy).

Lance - a stúdiós munkálatok költségeinek fedezése érdekében - elindított egy PledgeMusic-kampányt, ahol különböző értékes pakkok, ajándékok és rajongói élményekért cserébe előrendelhetjük a 'ReProgram' albumot, és megtekinthetjük az énekes valahavolt legelső hivatalos klipjét, valamint letölthetünk néhány ingyenes dalt is.

Az album hivatalos promóciós videói lentebb tekinthetők meg. Ezeket a kisfilmeket a "Movie Trailer Guy" narrálja; ezáltal átélhetjük a lemez egyedi cyberpunk / sci-fi feelingjét.


7 év után új szólólemezzel tér vissza Lance King
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás