Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

7 év után új szólólemezzel tért vissza Lance King - itt a 'Reaction Formation' című szám videoklipje!


2019-04-03

A Balance Of Power, az Avian, a Gemini és a Pyramaze énekeseként, valamint a Nightmare Records alapítójaként ismert Lance King kiadta második önálló albumát.

Lance King új albuma 'ReProgram' címmel látott napvilágot 2019. március 29-én (a Nightmare Records jóvoltából), mint a 2011-es 'A Moment in Chiros' című lemez folytatása.

King szólóban alapvetően progresszív / power metal zenét játszik; de saját maga "mennybeli metalként" ("Celestial Metal") jellemzi ezt a stílust. A 'ReProgram' albumon az emberi lét kérdéseit feszegeti az énekes. A munkálatok során a neves Jacob Hansen volt a társ-producer (akivel King annak idején együtt játszott a Pyramaze-ben); lévén ő is hasonló stílusban utazik, és tökéletesen érti a King által elképzelt zenei világot.

"Azért választottam a "mennybeli metal" kifejezést, mert érzésem szerint a szóló-dalaim nagyban eltérnek mindattól, amit a múltban műveltem. Hiszem azt, hogy ezúttal a zene tőlünk független módon, rajtunk kívül álló okokból született meg - legyen szó akár a mennyről, az univerzumról, vagy bármilyen külső, energiát hordozó entitásról. A 'ReProgram' azoknak szól, akik szeretnék felnyitni a szemüket; akik szeretnék kihozni magukból a legjobbat, és valódi életet akarnak élni" - mondta King.

 A tracklista:
01. ReProgram
02. Pointing Fingers
03. Stand Your Ground
04. Technology
05. Reaction Formation
06. Limitless
07. Wide Open
08. Chaotica
09. Spell Of Domestication
10. Perfect World
11. A Mind At War

"Tisztán emlékszem rá: a teljes 'ReProgram' album koncepciója egyfajta villanásként ötlött az agyamba; egy perc alatt, miközben a híreket néztem, olvastam a Facebook-posztokat, böngésztem a YouTube-ot, és azon gondolkodtam, miért ugranak az emberek mindig egymás torkának... a következő percben azt mondtam magamnak: 'Ennek nem kell így lennie'... Ennek következtében meg is született a 'ReProgram'. Aztán gyorsan felhívtam egy pár barátomat, akiknek nagyon tetszett az ötlet..." - nyilatkozta King.

Az albumon az alábbi vendégzenészek jutottak szerephez: Kim Olesen (Anubis Gate), Markus Sigfridsson (Darkwater / Harmony), Matt Hodsdon (Chaos Frame), Rich Hinks (Annihilator / Aeon Zen), Morten Gade Sørensen (Pyramaze / Anubis Gate), Fred Columbo (Spheric Universe Experience), Mattias IA Eklundh (Freak Kitchen) és Jakob Riis (L Wood Joy).

Lance - a stúdiós munkálatok költségeinek fedezése érdekében - elindított egy PledgeMusic-kampányt, ahol különböző értékes pakkok, ajándékok és rajongói élményekért cserébe előrendelhetjük a 'ReProgram' albumot, és megtekinthetjük az énekes valahavolt legelső hivatalos klipjét, valamint letölthetünk néhány ingyenes dalt is.

Az első single-dal, a 'Limitless' lentebb elérhető szöveges videó formájában:

Újabban megjelent a 'Pointing Fingers' és a 'Reaction Formation' dalok hivatalos videója is:

Az album hivatalos promóciós videói lentebb tekinthetők meg. Ezeket a kisfilmeket a "Movie Trailer Guy" narrálja; ezáltal átélhetjük a lemez egyedi cyberpunk / sci-fi feelingjét.

 

 

7 év után új szólólemezzel tért vissza Lance King - itt a 'Reaction Formation' című szám videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás