Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

OMINOUS ECLIPSE - itt a kanadai extrém metal banda új klipje, a 'Breaking The Chains'!


2018-12-04

Az Ottawa-beli melodic death / thrash / black metal banda szeptember folyamán adta ki második, 'Sinister' című nagylemezét.

A 'Sinister' album kapcsán korábban a következőket nyilatkozta a banda: "Nincs konkrét koncepció, vagy adott téma ezen a lemezen; tehát minden egyes dalnak más-más a lényege. Maga a címadó szám például az emberiség - és ezzel együtt az egész világ - elkerülhetetlen végzetével foglalkozik, különböző globális problémák boncolgatása révén; egyúttal felhívja a figyelmet a káoszban közvetetetten érintettek ignoranicájára, önzőségére. Ettől eltekintve is erős "United We Stand, Divided We Fall" téma kíséri végig az egész albumot - arról van tehát szó, miképpen fordítanak hátat az emberek a szükség idejében, csak azért, hogy a saját bőrüket mentsék. Ironikus módon pontosan ez lesz az, ami a végzetünkhöz vezet; lévén ezáltal fordulunk még inkább egymás ellen. Zenei tekintetben ez a lemez komoly fejlődést produkál előző albumunkhoz képest. Kicsit el is tértünk az eredeti, thrash-es megszólalástól, annak érdekében, hogy még változatosabb, technikásabb, de egyben dallamos és kemény művet tegyünk le a death / groove metal műfaj asztalára".

A tracklista:
01. Death By Dissection
02. Sinister
03. Spiral Into Insanity
04. Lost At Sea
05. No Redemption For The Damned
06. Breaking The Chains
07. The Horde
08. Eye Of The Raven

Az albumról elsőként egy 'Spiral Into Insanity' című számot osztott meg a csapat. A lentebb meghallgatható dalt a banda így kommentálta: "A ‘Spiral Into Insanity’ egy groove-központú death metal dal, ami kiégeti a dobhártyákat és szétzúzza a csontokat. Ebben a dalban benne van minden, ami a gitár- és ének-tudásunkat illeti - a verzék és a dupla szólók fantasztikus összhangban váltják egymást!".

Újabban megjelent a címadó dal hivatalos videoklipje, a 'Breaking The Chains' szöveges videója és a teljes album audiója, valamint a hivatalos előzetes is - lentebb ezek is elérhetők.

Az Ominous Eclipse 2014-ben debütált, egy 'Beyond the Apocalypse' című EP-vel, amit az első nagylemez, a 2015-ös 'End of Days' követett. A két album kiadása között a banda olyan előadókkal turnézott, mint a Revocation, a The Agonist, a Kalmah, az Archspire, az Incantation, a Vesperia, a Beyond Creation és a Rivers Of Nihil. Az új, 'Sinister' című stúdióalbum megjelenése 2018. szeptember 14-én volt esedékes.

Bővebb infók a bandáról a Facebookon találhatók.


OMINOUS ECLIPSE - itt a kanadai extrém metal banda új klipje, a 'Breaking The Chains'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás