Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

FINNR'S CANE - új albummal tér vissza a kanadai atmoszférikus black metal banda; végighallgatható az 'Elegy'


2018-07-19

A fennállása 10. évfordulóját ünneplő Finnr's Cane hamarosan kiadja 'Elegy' című nagylemezét, amit itt teljes egészében meg lehet hallgatni.

Az 'Elegy' a Prophecy Productions hatáskörébe tartozó, atmoszférikus black metal, a Finnr's Cane harmadik albuma. A kanadai trió tehát mostanra készült el 2013-as 'A Portrait Painted By The Sun' albuma folytatásával. Egy újabb kalandos fejezet nyílik a banda 10. születésnapja alkalmából.

A Finnr's Cane hosszú utat tett meg 2010-es debütáló albuma, a 'Wanderlust' rögzítése óta. Hangszerelésük még széleskörűbb, dal-struktúráik még komplexebbek lettek. Ettől függetlenül továbbra is basszusgitárt helyettesítő cselló alkalmazása teszi igazán egyedivé ezt a bandát. Az elhagyatottság, a magány, a veszteség, a gyász, a személyes küzdelmek, az idő múlása és a természet-világ újjászületésének témájával foglalkozó 'Elegy' album a következő logikus lépés a Finnr's Cane evolúciójában.

A zenekar alapítója, The Bard így nyilatkozott: "Az eredeti célunk az volt, hogy olyan zenét alkossunk, amit mi magunk is szívesen hallgatunk. Az 'Elegy' zenéje előtérbe helyezi az érzelmeket, melyek egyaránt szomorúak és felemelő hatásúak. A hangzás egyben friss és atmoszférikus. Számomra igazán terapeutikus élményt nyújt e lemez hallgatása, és remélem, általa mások is rálelnek a megnyugvásra és a vigaszra".

Az 'Elegy' július 20-án jelenik meg, a Prophecy Productions jóvoltából. Az előrendelseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. Willow
02. Elegy
03. Strange Sun
04. Empty City
05. Earthsong
06. Lacuna
07. A Sky of Violet and Pearl

A teljes lemez lentebb meghallgatható:


FINNR'S CANE - új albummal tér vissza a kanadai atmoszférikus black metal banda; végighallgatható az 'Elegy'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás