Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

FULL HOUSE BREW CREW - felvette második albumát a Rotting Christ basszerosának metalbandája; itt az új klip!


2019-01-09

A ROAR! Rock Of Angels Records kötött új szerződést a Full House Brew Crew nevezetű groove metal bandával.

A Full House Brew Crew egy 4-tagú zenekar, amit 2009-ben alapított a Rotting Christ basszerosa, Vagelis "Van" Karzis. Vagelis ebben a bandában énekel, szólógitározik és dalokat szerez. Első önálló, tíz-számos dal kollekciója - amit olyan heavy / groove metal bandák stílusa ihletett, mint a Pantera, a Black Label Society, a Five Finger Death Punch, a Godsmack és a Metallica - 2011-ben látott napvilágot, miután kiegészült a felállás Spiros Dafalias basszerral és Sakis dobossal. A debütáló album a 'Bet It All' címet kapta.

7 év elteltével született meg a 2-es számú nagylemez, ami egy újabb "erőszakos riff-szörnyeteg, egyenesen az Olümposz-hegyről". A banda új lemezszerződést kötött a ROAR! Rock Of Angels Records-szal; így az új, 'Me Against You' című album november 16-án gond nélkül megjelenhet.

A hivatalos sajtó-közlemény így szól: "A banda debütáló albumáról a 'No Retreat' és a 'Black Empty Box' című dalok voltak a legnagyobb közönség-kedvencek, azonban a 'Me Against You' összes dala minden tekintetben felülmúlja ezeket! A Full Hous Brew Crew új lemeze minden bizonnyal az európai előadók által valaha szerzett és bemutatott lesúlyosabb groove-okat tartalmazza"!

A tracklista:
01. Cannot Be Judged
02. Me Against You
03. No One’s Safe
04. Hollow God
05. Bury Me
06. When I Crossed That Door!
07. Hard To Tell
08. Not Again
09. Bring The Chaos
10. Another Life
11. The Undisputed

Elsőként a 'Hollow God' című szám szöveges videója látott napvilágot; később pedig bemutatták az 'Another Life' és a 'Cannot Be Judged' kisfilmjét is. Íme a premierek:

A Full House BC jelenlegi felállását - Vagelis Karzis mellett - Spiros Dafalias basszusgitáros, George Tzatzakis gitáros és Alex Keito dobos alkotja.


FULL HOUSE BREW CREW - felvette második albumát a Rotting Christ basszerosának metalbandája; itt az új klip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás