Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta új videoklipjét a Gamma Ray két tagja által alapított THE UNITY zenekar: 'Welcome Home'


2019-10-12

A Gamma Ray-ből ismert dobos, Michael Ehré, és a banda gitárosa, Henjo Richter 3 évvel ezelőtt alapította meg a The Unity zenekart, ami tavaly a második albumát dobta piacra. A 'Rise' albumról most megjelent egy vadonatúj videoklip, ami a 'Welcome Home' című számhoz készült. Íme a premier:

Egy másfél év telt el azóta, hogy a német-olasz származású The Unity kiadta önmagáról elnevezett debüt-albumát; a banda a tavalyi évben újra támadt: 2018. szeptember 14-én megjelent az újabb anyag, a 'Rise'!

Az új nagylemezre 13 vadonatúj dal került fel - ezek producere és hangmérnök a csapat mestere, Michael Ehré (Gamma Ray) volt, a B Castle Stúdió falai között. A 'Rise' keverését és maszterizálását egy spanyol hangtechnikus, Miquel A. Riutort végezte el, a Psychosomatic Recording Stúdióban. Ehré mellett Henjo Richter (Gamma Ray) és Stef E (ex-Crossroads) gitárosok, valamint Gianbattista Manenti énekes, Jogi Sweers basszer és Sascha Onnen (ex-Mob Rules) billentyűs alkotja a banda felállását.

A 'Rise' az SPV/Steamhammer jóvoltából megjelent többek közt limitált box-szettben (benne: CD, dupla LP, zászló, dedikált képeslap, bónusz CD, kitűző, matrica, stb.), digipak CD-n, dupla gatefold LP-n, valamint letöltés formájában.

A tracklista:
01. Revenge
02. Last Betrayal
03. You Got Me Wrong
04. The Storm
05. Road To Nowhere
06. Welcome Home
07. All That Is Real
08. No Hero
09. The Willow Tree
10. Above Everything
11. Children Of The Light
12. Better Day
13. L.I.F.E.

Az új dalok fantasztikus energiával vannak felszerelve. Az eddigiek alapján azt mondhatjuk, hogy ezek a nóták élőben rendkívül lelkesítően hatnak a közönségre; a média részéről pedig igencsak pozitív kritikák érkeznek” - mondta Ehré a 'Rise' dalai kapcsán.

Az új lemez első single-dala 'No Hero' címmel jelent meg 2018. augusztus 10-én - lentebb megtekinthető a hivatalos szöveges klip. Később bemutatták a második single-dal, a 'The Storm' videóját is. Ennek kapcsán Ehré így szólt: "Hatalmas örömmel és büszkeséggel mutatjuk be az új lemez második, 'The Storm' című single-dalát, és annak hivatalos klipjét. Ez a dal tökéletes példája mindannak, amiről a zenénk szól: energia és dallamok. Reméljük, ti is épp annyira élvezitek ezt a klipet, mint amennyire mi élveztük annak elkészítését!".

Rögtön a 'Rise' megjelenését követően a The Unity európai turnéra indult a legendás Axel Rudi Pell kíséretében. A 2018 októberében lezajlott körút fő-buliját Ehré szülővárosában, Nordenhamban rendezték meg; de ezt megelőzően a banda fellépett többek közt a budapesti Barba Negra klubban is.

2019 őszén újabb európai turnét rendez a banda - ennek beosztása az alábbi plakáton olvasható:

 

Egy hónappal az album-megjelenést követően a banda bemutatta a 'You Got Me Wrong' dal hivatalos szöveges videóját, amit így kommentáltak: "Második albumunk, a 'Rise' megjelenése óta fantasztikus hetek teltek el: számtalan pozitív kritika; lelkes rajongók; hivatalos németországi toplistás helyezés... Ez zseniális! És ha nem lenne elég, néhány napon belül európai turnéra indulunk az Axel Rudi Pell-banda társaságában - ennek keretében pedig fellépünk szülővárosunkban, Nordenham-ban is. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek - hálánkat pedig azzal fejezzük ki, hogy bemutatjuk harmadik új single-dalunkat az új albumról: ez a 'You Got Me Wrong'! Jó szórakozást hozzá! Találkozunk a turnén!".


Bemutatta új videoklipjét a Gamma Ray két tagja által alapított THE UNITY zenekar: 'Welcome Home'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás