Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

'Bird Leaf' címmel mutatta be debütáló albuma 2. single-dalát a DEAD NOW


2018-08-29

A Brutal Panda Records igazolta le az Atlanta-beli Dead Now zenekart, aminek debütáló albuma ősszel lát napvilágot

A Dead Now együttest a Torche, a Riddle Of Steel, a Tilts és a Day Old Man egykori és jelenlegi tagjai alkotják. A Georgia-beli power-trió dinamikus és egyben dallamos heavy rock zenét játszik, aminek egy titka van: HANGOSAN kell hallgatni!

A csapat önmagáról nevezte el debütáló albumát, amit a "Kit érdekel?" stúdióba rögzítettek "Nem Rád Tartozik" producerrel. A lemezborítót Orion Landau (Red Fang, YOB) készítette. A lemez szeptember 7-én jelenik meg, LP-n és digitális formában, a Brutal Panda Records jóvoltából. A fizikális példányokat itt, a digitális verziót pedig itt lehet előrendelni.

A Dead Now frontembere, Andrew Elstner elmondta: “Jómagam, Derek és Bobby nem is lehetnénk ennél jobban felcsigázva! Egy gyilkos kiadó, néhány nagyszerű ember és a mi bandánk... Már kétségbe esve várjuk, hogy az arcotok előtt téphessük a húrokat! Olyan gyorsan jött minden, hogy ebben biztosan benne vannak valamilyen istenek kezei...”.

A tracklista:
01. Brunette
02. Ritchie Blackmourning
03. Bird Leaf
04. Powershapes
05. Motorekt

Lentebb meghallgatható az első két single, a 'Ritchie Blackmourning' és a 'Bird Leaf'.

A Dead Now szeptemberben indul észak-amerikai lemezbemutató turnéra, a Red Fang, a Big Business és a Monolord előzenekaraként. A hivatalos bemutató-bulit szeptember 30-án rendezik meg, Atlantában, a Metz nevű noise-rockerek társaságában.


'Bird Leaf' címmel mutatta be debütáló albuma 2. single-dalát a DEAD NOW
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás