Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

ASKESIS - megjelent és végighallgatható a velencei black-death banda új demó-albuma


2018-07-13

Az okkult death / black metal zenében utazó, olasz Askesis együttes teljes egészében közzétette 'Black Ontology' című demó-EP-jét.

A 'Black Ontology' című mini-lemez július 11-én jelent meg a Bandcamp-en. A lenti lejátszó révén végighallgatható és megvásárolható az anyag:

"Az Askesis szeretne köszönetet mondani:
- Daniele Scarano-nak és Mostro M-nek, hogy életre keltették a fekete aszkétizmus hangjait, ezzel megfejtvén a torz és megrontott lelkek titkait; az egoizmus, a mohóság és a mindent szétromboló gonoszság indítékait.
- Samuele Scalisének, az új banda-logóért.
- Davide Schileo-nak, hogy velünk közösen adta elő a 'The Myth of Sisiphus' dalt
- és végül, de nem utolsó sorban minden bandának, akikkel valaha is együtt koncerteztünk; minden barátunknak, és alapvetően mindenkinek, aki valamilyen formában támogatott minket
".

A 'Black Ontology' című demó-EP az Askesis 2016-os bemutatkozó albuma, a 'The Path to Absence' folytatása. A Ruptured, Surge Assault és a Restos Humanos egykori és jelenlegi tagjaiból összeállt bandáról bővebb infókat a Facebookon lehet olvasni.


ASKESIS - megjelent és végighallgatható a velencei black-death banda új demó-albuma
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás