Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

SOLDIER OF FORTUNE - professzionális felvétel a Mike Vescerával újjáegyesült LOUDNESS 2015-ös tokiói fellépéséről


2018-07-12

A veterán japán heavy metalisták 2015 októberében léptek fel a világhírű tokiói Loud Park fesztivál színpadán; méghozzá egykori énekesükkel, Mike Vescerával.

A Loudness egykori énekese, az amerikai Mike Vescera (Y. Malmsteen, Obsession, Reign Of Terror, Fatal Force) a banda 2015-ös, Loud Park fesztiválos fellépésén vendégeskedett. Vescera és a banda (azaz Akira Takasaki gitáros, Masayoshi Yamashita basszer és Mr. Go dobos) Soldier Of Fortune néven lépett színpadra (a zenekart a Loudness 1989-es lemezének címe nyomán nevezték el).

Vescera a teljes koncertet végigénekelte. A Soldier Of Fortune kizárólag abból az érából (1988-1991) adott elő dalokat, amiben Vescera frontemberkedett.

Rajongói videók a reunion-buliról, lentebb láthatók. 2018 júliusában közzétettek egy hivatalos, professzionális felvételt, amin a banda a klasszikus 'Soldier Of Fortune' dalt adja elő - lentebb ez is elérhető:

Vescera 1988-ban lépett be a Loudness-be, az eredeti énekes, Minoru Niihara helyére (aki 2001-ben tért ismét vissza); így az angol nyelvű dalszövegek révén egy szélesebb globális réteget is elért zenéjével a banda. Vescera énekelt a csapat 'Soldier Of Fortune' ('89) és 'On The Prowl' ('91) lemezein. Az énekes később (1993-1996) többek közt megfordult Yngwie Malmsteen zenekarában is. Jelenleg az Animetal USA nevezetű all-star banda frontembere (Chris Impellitteri, Rudy Sarzo és Jon Dette közreműködésében), de emellett két szólóbandát is egyhuzamban működtet.


SOLDIER OF FORTUNE - professzionális felvétel a Mike Vescerával újjáegyesült LOUDNESS 2015-ös tokiói fellépéséről
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás