Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

AENIMUS - a Nuclear Blast kiadónál jelent meg a Bay Area-beli extrém prog-metal banda második albuma, amihez itt a friss videoklip!


2019-02-23

Az Aenimus együttessel világraszóló szerződést kötött a Nuclear Blast. A zenekar egyúttal bejelentette, hogy a Hypocrisy társaságában indul hamarosan turnéra.

Az Aenimus 2013 augusztusában adta ki debütáló nagylemezét, a 'Transcend Reality'-t. Az ezt követő években nagyszabású turnékat bonyolítottak le, többek közt a Rings Of Saturn, az I Declare War és az Arsonists Get All The Girls társaságában. Az utóbbi két esztendőt második stúdióalbuma, a 'Dreamcatcher' munkálataival töltötte a csapat. Ennek kiadása céljából igazolta most le őket a Nuclear Blast Records.

"Büszkén jelentjük, hogy a világ legnevesebb metal-kiadója, a Nuclear Blast kötött velünk lemezszerződést; egyúttal pedig csatlakoztunk a Continental Concerts menedzsment-céghez is" - közölte Seth Stone basszusgitáros. "Alig várjuk már, hogy megoszthassuk veletek eddigi legambíciózusabb dalainkat, és belevágjunk a következő nagyszabású turnéba!".

Mint most kiderült, a 'Dreamcatcher' album 2019. február 22-én jelent meg. A 'Dreamcatcher' egy koncept-album, ami különféle horrorfilmek és -regényeken (It, The Shining, Hannibal Lecter, The Dead Zone, stb.) alapszik. A lemez felvételei a banda saját stúdiójábna zajlottak; a keverés és a maszter pedig Jamie King nevéhez fűződik. A lemezen vendégként szerepel Mike Semesky (Intervals, The Haarp Machine), Jamie Hanks (I Declare War), Brian James (Fallujah), Sims Cashion és Leonardo Guzman.

Alex Green frontember elmondta: "Boldogan jelentjük be új albumunkat, a 'Dreamcatcher'-t, ami február 22-én jelenik meg, a Nuclear Blast Records jóvoltából. Az előrendelések leadhatók a Nuclear Blast webstore-jában, ahol különféle fantasztikus verziókat is fellelhettek limitált formában".

A tracklista:
01. Before The Eons
02. Eternal
03. The Ritual
04. My Becoming
05. The Dark Triad
06. Between Iron And Silver
07. The Overlook
08. Caretaker
09. Second Sight
10. Day Zero
11. Dreamcatcher

Első ízelítőként lentebb megtekinthető a 'Before The Eons' és a 'The Dark Triad' című szám hivatalos videoklipje. Az albumra itt lehet leadni az előrendeléseket (az előrendelők ingyen azonnal letölthetik az első single-dalt).

Újabban megjelent a 'The Dark Triad' gitáros playthrough-videója is:

Alább elérhető az 'Eternal' dal szöveges videója, amiben Sims Cashion vendégszerepel:

Az alábbi videókban a tagok nyilatkoznak az album-munkálatok kapcsán:

Az Aenimus 2019. március 15-én indult észak-amerikai turnéra; méghozzá a Death… Is Just The Beginning körút keretében, a Hypocrisy és a Fleshgod Apocalypse előzenekaraként.

Az Aenimus felállását Alex Green énekes, Sean Swafford és Jordan Rush gitárosok, Seth Stone basszer és Cody Pulliam alkotja.


AENIMUS - a Nuclear Blast kiadónál jelent meg a Bay Area-beli extrém prog-metal banda második albuma, amihez itt a friss videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás