Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

AENIMUS - a Nuclear Blast kiadóhoz igazolt a Bay Area-beli extrém prog-metal banda


2018-07-13

Az Aenimus együttessel világraszóló szerződést kötött a Nuclear Blast. A zenekar egyúttal bejelentette, hogy a Pathology társaságában indul hamarosan turnéra.

Az Aenimus 2013 augusztusában adta ki debütáló nagylemezét, a 'Transcend Reality'-t. Az ezt követő években nagyszabású turnékat bonyolítottak le, többek közt a Rings Of Saturn, az I Declare War és az Arsonists Get All The Girls társaságában. Az utóbbi két esztendőt második stúdióalbuma, a 'Dreamcatcher' munkálataival töltötte a csapat. Ennek kiadása céljából igazolta most le őket a Nuclear Blast Records.

"Büszkén jelentjük, hogy a világ legnevesebb metal-kiadója, a Nuclear Blast kötött velünk lemezszerződést; egyúttal pedig csatlakoztunk a Continental Concerts menedzsment-céghez is" - közölte Seth Stone basszusgitáros. "Alig várjuk már, hogy megoszthassuk veletek eddigi legambíciózusabb dalainkat, és belevágjunk a következő nagyszabású turnéba!".

Hamarosan közzéteszik a 'Dreamcatcher' album részletei...

Az Aenimus augusztus 3-án indul észak-amerikai turnéra; méghozzá a San Diego-i brutál-pionírok, a Pathology előzenekaraként. A 14 állomásos Brutal Annihilation turnén részt vesz a Parasitic Ejaculation együttes is.

Az Aenimus felállását Alex Green énekes, Sean Swafford és Jordan Rush gitárosok, Seth Stone basszer és Cody Pulliam alkotja.


AENIMUS - a Nuclear Blast kiadóhoz igazolt a Bay Area-beli extrém prog-metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás