Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

PYREXIA - 'Unholy Requiem' című albummal tér vissza a legendás new yorki death metal banda; itt az 'Angels Of Gomorrah' videoklipje!


2018-09-14

A veterán new yorki brutál-death banda felvette eddigi legsúlyosabb, legpusztítóbb hangzású albumát.

Az 'Unholy Requiem' album szeptember 14-én jelenik meg, a Unique Leader kiadó jóvoltából. A lemez hanganyagát a Subsonic Audio Stúdióban vették fel és keverték véglegesre. A producer és a hangmérnök is Chris Basile gitáros volt; így garantáltan egy klasszikus, mocskos és lüktető hangzású anyagra számíthatunk.

Basile így nyilatkozott: "Ezzel az albummal visszatérünk a gyökerekhez. Egy igencsak piszkos, mocskos, nyers és büntető anyagot tettünk le az asztalra. Ezek vagyunk mi. Az 'Unholy Requiem' egy éhes lemez, mivel szigorú diétára fogtuk... az étrendet pedig fájdalom, veríték és kegyetlen ütemek alkotják".

Attól függetlenül, hogy a Pyrexia visszatért a gyökerekhez, nem kell nosztalgia-albumra számítani: a zenekar továbbra is abszolúte módon uralja a brutál-death színteret, aminek megszületéséhez ők maguk is nagyban hozzájárultak. Az 'Unholy Requiem' nyolc könyörtelen, dühös sé büntető tételt tartalmaz, melyek révén a banda még tovább emeli a lécet az extrém metalzene pillérjein. Az új album tele van lüktető ritmusokkal és a csapat jellegzetes, erőszakos riffjeivel, melyek erőteljes szónikus bombaként robbantják le a hallgató fejét. A Pyrexia újra a brutál-death panteon tetejéről szórja az igét!

A tracklista:
01. Angels Of Gomorrah
02. Blood To Ash
03. Moment Of Violence
04. Path Of Disdain
05. The Annointed
06. The Fall Of Eden
07. Unholy Requiem
08. Wrath

Az első dal- és klip-premier, a címadó 'Unholy Requiem' videója lentebb elérhető. Chris Basile gitáros mindezt így kommentálta: "Nagyon izgatottak vaguynk, hogy végre kiadhatjuk új albumunk, az 'Unholy Requiem' címadó dalát. Egy kiváló minőségű produkció született; kétségkívül újabb szintre emelkedtünk. A videó egy férfi történetét meséli el, aki elveszti feleségét, majd kétségbeesésében előad egy vér-rituálét, hogy ezzel próbálja meg visszaszerezni őt. Ami ezután történik, az színtiszta borzalom, irtózat...".

Újabban megjelent az 'Angels Of Gomorrah' kisfilmje is, amihez Basile a következőket fűzte: "Az 'Unholy Requiem' második single-dala, az 'Angels Of Gomorrah' összefoglalja az album koncepcióját, bemutatván a bibliai írások erőszakos oldalát. A történetben az Angyalok útját követhetjük nyomon, amint megpróbálják megmenteni Lót és családja életét Szodoma és Gomorában. Ők pusztítják el a várost és annak lakosait, Isten parancsára. Zenei tekintetben ez a dal teljes más, mint az utóbbi single, és mint maga a teljes album. Vannak benne viszont súlyos riffek, és témája remekül passzol a lemezborítóhoz is".

Az új album előrendelési infói itt érhetők el.

A Pyrexia 1990-ben alakult. A new yorki székhelyű zenekar a brutál-death műfaj egyik alapítójának, zászlóvivőjének számít. A '90-es években két klasszikus nagylemezt adtak ki; majd tíz év kihagyás után 2007-ben tértek vissza az 'Age of the Wicked' albummal, amit a 2013-as 'Feast of Iniquity' követett. Mindkét albumon az az Eric Shute énekelt, akit 2016 júniusában tartóztattak le, három ember meggyilkolásának vádjával (később kiderült, hogy Shute önvédelemből ölt). Helyét a bandában az ex-Thirteen Bloodlines / Tomorrow's Victim énekes Jim Beach vette át. Az új felállás első kiadványa lesz az 'Unholy Reqiuem', ami a Pyrexia ötödik sorlemeze.


PYREXIA - 'Unholy Requiem' című albummal tér vissza a legendás new yorki death metal banda; itt az 'Angels Of Gomorrah' videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás