Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

GREEN DEATH - dal- és klip-premier a 'Hallowmass' albumról: 'I Am Eternal'


2018-09-05

A Des Moines-beli thrash banda harmadik nagylemezét október 19-én adja ki a Combat Records.

A Green Death zenekart Sol Bales énekes, Ryan Berrier dobos, Erich Tran és Mark Reinking gitárosok, valamint Parker Willis basszer alapította. A thrasherek Észak-Amerika nyugati felének metal-színterén immáron több mint tíz éve megállás nélkül aratják a sikereket. Az elmúlt években olyan legendás bandákkal turnéztak, mint a Suicidal Tendencies, a Sevendust, a Trivium, a Slipknot és a Dying Fetus.

A 'Hallowmass' albummal - ami a 2015-ös 'Manufacturing Evil' és a 2017-es 'The Harvest' EP folytatása - a Green Death kiterjeszti eddigi hatáskörét, és újradefiniálja a thrash műfajt; mégpedig doom, melodic death és classic-metal elemek vegyítése révén. Az Iowa-beli csapat bemutatja, hogyan szól a jövő metalzenéje!

A 'Hallowmass' munkálatai a Des Moines-beli The Establishment Recording Stúdióban zajlottak, Griffin Landa (The Acacia Strain) hangmérnök társaságában. A masztert a híres Zeuss végezte el, a Planet Z falai között; az executive producer  pedig maga a Combat Records elnöke, David Ellefson (Megadeth) volt, aki vendégként maga is beszállt az egyik dalba.

A 'Hallowmass' borítóját ezúttal a műfaj egyik legendája, Eliran Kantor (Testament, Iced Earth, Sodom) készítette.

A tracklista:
01. Lycanthropy
02. Bullet Of Silver
03. I Am Eternal
04. Lament
05. Curse The Heavens
06. The Betrayed
07. Bad Omens
08. Sacrament
09. Messis Diaboli
10. The Harvest
11. She Couldn’t Live
12. Pure Torture (feat. David Ellefson)
13. Hallowmass
13. Sickle & Scythe (feat. Clayton Cagle / Hatchet)

Az albumot itt lehet előrendelni. Ehhez ízelítőképpen alább elérhető az első előzetes, valamint az első single-dal, az 'I Am Eternal' videoklipje:


GREEN DEATH - dal- és klip-premier a 'Hallowmass' albumról: 'I Am Eternal'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás