Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DESCENT - nyár végén új albummal jelentkezik az ausztrál blackened death metal banda


2018-08-19

A Descent 'Towers of Grandiosity' című nagylemezét a Redifining Darkness Records dobja piacra, 2018. augusztus 31-én.

A 2014-ben alakult Descent több különböző stílusban alkotja dalait, de a lényeg, hogy műfajukat tekintve beleférjenek az "extrém" és a "metal" jelzők határskörébe. A zenekart a From These Wounds, a Scumguts, Dire Wolf, a Coffin Birth, a The Fevered és a Siberian Hellsounds egyes tagjai alapították.

A csapat 2015-ben adta ki bemutatkozó demóját, aminek promóciójával több klub-koncertet is lebonyolítottak - többek közt a Mindsnare, a King Parrot, a Hierophant, a Hexis, a Colossus, a Magrudergrind, a Shackles, a Tortured, a Lo!, a Cursed Earth és az Earthrot előzenekaraként.

Zenéjüket főként a Dismember, a Black Breath és a Nails rajongóinak ajánlják; de albumaikon mindenki megtalálja a magának valót, aki szereti a death metalt, a grind muzsikát és a hardcore-punkot. Daiakat könyörtelen gyorsaság, erőteljes ütemek és extrém keménység jellemzi, de helyet adnak a '90-es évek skandináv metalját meghatározó nyers dallamoknak is.

A Descent új albuma 'Towers of Grandiosity' 2018. augusztus 31-én jelenik meg, a Redefining Darkness kiadó jóvoltából. Az album hanganyagát a híres Brad Boatright (Audiosiege) maszterizálta; a borítót pedig Dan "Sawblade" Shaw készítette.

Az alábbi lejátszón meghallgatható az első három nyilvános dal:

A zenekarról és a soron következő koncertekről bővebb infókat a Facebookon lehet találni.


DESCENT - nyár végén új albummal jelentkezik az ausztrál blackened death metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás