Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Bemutatta új dalát az ONSLAUGHT új felállása


2019-03-10

A legendás brit thrasherek felállásában változások történtek.

Az Onslaught egy évvel ezelőtt adta hírül, hogy készül az új album; valamint azt is, hogy két tag kilépett a felállásból: "Az új Onslaught albumot illetően megkezdődött a visszaszámlálás. Írtunk néhány dalt; feldemóztuk őket, és teljes gázra kapcsoltuk a thrash-gépezetet. A megjelenés 2019 vége körül várható, és annyit már most elmondhatunk, hogy ez lesz az Onslaught eddigi legvadabb, legütősebb thrash metal-támadása!".

"Egyébként van egy másik hírünk is: Mic Hourihan dobos és Iain "GT" Davies gitáros úgy döntött, kilép az Onslaught-ból, nem sokkal azután, hogy véget ért legutóbbi turnénk. Döntésüket azzal indokolták, hogy a jövőben szeretnének más bandákra / projektekre fókuszálni. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani nekik mindazért a kemény munkáért, melyet az utóbbi években áldoztak ránk - természetesen a legjobbakat kívánjuk nekik".

Mic Hourihan dobos - aki 2011 óta volt tagja az Onslaught-nak - ezentúl az Extreme Noise Terror felállását erősíti (erről bővebben itt írtunk); Iain 'GT' Davies - aki 2015-től gitározott a bandában - pedig a prog-metalista Endeavour zenekar tagjaként folytatja pályafutását.

Az új tagokat július közepén mutatták be: az alap-felállást (Nige Rockett gitáros, Sy Keeler énekes és Jeff Williams basszer) innentől fogva James Perry dobos és Wayne Dorman gitáros kíséri majd.

Rockett így nyilatkozott: "Bandánk egyre erőteljesebben, agresszívabban és precízebben szól! James régi jó barátja a zenekarnak; és nem mellesleg egy pokolian jó dobos; egy vérbeli, villámgyors thrash-gépezet. Pontosan ugyanez igaz Wayne-re is: ő a tökéletes gitáros az Onslaught számára - szólóira a következő kifejezéseket tudnánk használni: 'total metal', 'no bullshit'; vagyis mindazt, ami zenénkre alapvetően is igaz! Hamarosan találkozunk!".

2019 márciusában a banda bemutatta új felállásának első single-dalát, az 'A Perfect Day To Die'-t. Nige Rockett ennek kapcsán a következőket mondta: "Nagyon örülünk, hogy végre a rajongókra szabadíthatjuk új zenénket; pontosabban a soron következő album első single-dalát, az 'A Perfect Day to Die'-t. Ez a dal főhajtás a közelmúltban elhunyt barátaink, a Motörhead tagjai előtt, akik a kezdetektől fogva hatalmas hatást gyakoroltak az Onslaught-ra. Az új nótát egyébként Jacob Hansen (Volbeat, Udo, Evergrey) keverte, és mi magunk produceltük, Pete Hinton (Saxon) közreműködésében".

Az Onslaught új felállása 2018. augusztus 10-én mutatkozott be, a brit Bloodstock Open Air fesztiválon, a Derbyshire-beli Catton Hall színpadán. A banda következő koncertjét 2019. május 24-én rendezik meg, a hollandiai Pitfest-en.

Az Onslaught legutóbbi stúdiólemeze 'VI' címmel jelent meg 2013 szeptemberében, az AFM jóvoltából. A 2011-es 'Sounds Of Violence' folytatását Svédországban keverte Thomas "Plec" Johansson (Tiamat, Scar Symmetry) hangtechnikus.


Bemutatta új dalát az ONSLAUGHT új felállása
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás