Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

2019 elején európai turnéra indul a DECAPITATED


2018-11-24

A lengyel death / groove metal banda augusztusban adott először hírt magáról azóta, hogy a tagokat letartóztatták csoportos nemi erőszak gyanújával.

A Decapitated a nyár végén egy vadatonatúj videoklippel jelentkezett: a 'Kill The Cult' című szám a banda aktuális, Billboard-listás, 'Anticult' című albumán szerepel, amit 2017. július 7-én adott ki a Nuclear Blast Records. A lentebb megtekinthető kisfilmet az a Lukasz Jaszak rendezte, aki a 'Never' videoklipjénél is együtt dolgozott a bandában (valamint ő készítette a csapat legutóbbi három albumának borítóját is).

A Decapitated augusztus 10-én tért vissza a színpadra. Miután felléptek a hollandiai Into the Grave fesztiválon, a csehországi Death Coffee Party rendezvényen is színpadra álltak (aug. 16.). Ezt követően négy lengyel fesztivál-fellépést bonyolítottak le; majd szeptember elején felléptek az Edinburgh-beli Heavy Scotland fesztiválon és a libanoni Bejrut Metal Fest-en is. Októberben továbbá a brit Mammothfest, novemberben pedig a dán Aalborg Metal Fest vendégei lesznek. Az őszt egy széles körű lengyel turnéval zárják (a Frontside, a Virgin Snatch és a Drown My Day zenekarok társaságában). 2019 februárjában továbbá egy nagyobb szabású európai turnét bonyolítanak le, Killing The European Cult elnevezéssel - ezen a körúton a Letters From The Colony, a Baest és a For I Am King kíséri a főbandát.

A teljes turné-beosztás itt érhető el. A hivatalos turné-trailer pedig itt érhető el:

A Decapitated tagjait - azaz Michal M. Lysejko (27), Waclaw J. Kieltyka (35), Rafal T. Piotrowski (31) és Hubert E. Wiecek (30) - 2017 szeptemberének elején fogták el, és tartóztatták le, a kaliforniai Santa Anában. A zenekart csoportos nemi erőszak gyanújával állították elő, miután augusztus 31.-i, Spokane-beli koncertjük után egy nő megvádota őket az irányába elkövetett emberrablás és csoportos nemi erőszakkal.

A zenekar tagjait néhány héten keresztül fogva tartották a Los Angeles-i Megyei Börtönben; de miután kiadatták őket Washingtonnak, és lezajlott a tárgyalás, végül mindannyian ártatlannak bizonyultak, és visszatérhettek hazájukba, Lengyelországba. Minderről részletesen itt számoltunk be.


2019 elején európai turnéra indul a DECAPITATED
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás