Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Megosztotta következő albuma címadó dalát a PREZIR: 'As Rats Devour Lions'


2018-08-22

A Milwaukee-beli black metal banda szeptember 17-én jelentkezik új lemezzel, a Godz of War Productions kiadó révén.

A Prezir zenekart Rory Heikkila (Shroud Of Despondency) gitáros, Luka Djordjevic (Khazaddum) énekes / dalszerző, Tyler Okrzesik (Shroud Of Despondency) gitáros, Jerry Hauppa (Ara, Nothless) basszer és Brian Serzynski (Pigs Blood) dobos alkotja. A banda első nagylemeze, az 'As Rats Devour Lions' "minden történelmi és modernkori extrémista ideológia összegzése". A Prezir ezúttal is a black metal műfaj könyörtelenségét ötvözi a thrash és a death metal jellegzetes elemeivel.

Az 'As Rats Devour Lions' fevételei és keverése Shane Hochstetler hangmérnök társaságában, a Howl Street Recordings Stúdióban. Íme a borító és a dallista:

01. As Rats Devour Lions
02. Ideologue Alchemy
03. Janičari
04. Dar al-Harb
05. Serpents in the House of Ra
06. Hamatsa Death Ritual
07. Plagiarized Infamy
08. Oedipus Context

Elsőként a lemez címadó dalát osztották meg, szöveges videoklip formájában. Íme a premier:

A Prezir 2017-ben debütált, egy 'Contempt' című EP-vel, ami "dühös és zord keveréke a death, a black és a thrash metal műfajok jellegzetes elemeinek - elsősorban a régi Emperor, a korai Enslaved, a Grand Belial's Key, az Arghoslent, a Morbid Angel, a Deicide és a Destroyer 666 rajongóinak ajánlják ezt a lemezt, ami alább teljes egészében meghallgatható (és a lejátszó révén meg is rendelhető digitális formában):

Bővebb infók a Prezir zenekarról a Facebookon érhetők el.


Megosztotta következő albuma címadó dalát a PREZIR: 'As Rats Devour Lions'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás