Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Novemberben megrendezik a második Dia de los DEFTONES fesztivált


2019-07-29

A Deftones bejelentette, hogy 2019. november 2-án került megrendezésre a banda második saját szervezésű fesztiválja, a Dia De Los Deftones.

A Dia de los Deftones rendezvény (a tavalyi gyakorlathoz hasonlóan) a San Diego-beli Petco Parkban fog lezajlani. A fesztiválon a Deftones mellett színpadra lép többek közt a Chvrches, a Gojira, a JPEGMAFIA, a Hum, a Youth Code és a Brutus is.

A Deftones közleménye így szól: "Nagyon izgatottak és büszkék vagyunk, hogy bejelenthetjük a második Dia de los Deftones fesztivált. Hosszú éveken keresztül voltunk - és leszünk - fellépői nagyszerűbbnél nagyszerűbb, változatosabbnál változatosabb fesztiváloknak, de mindig is az volt az álmunk, hogy egyszer összeállíthassuk saját fellépő-listánkat is. Ez a tavalyi évben meg is valósult, és idén újra meg fog. Szeretnénk, ha ez a rendezvény egyfajta ünnep lenne, néhány csodálatos, általunk nagyra méltatott előadó részvételével. Egy fantasztikus napnak / éjszakának néz elébe mindenki, aki csatlakozik hozzánk San Diego-ban!".

A rendezvényről és a jegyekről bővebb infókat itt lehet találni (a jegyértékesítés július 31-én indul).

A Deftones aktuális, 'Gore' címet viselő albuma 2016. április 8-án jelent meg, a Warner Bros. Records jóvoltából. A banda az elmúlt három évet intenzív turnézással töltötte. Habár Chino Moreno frontember tavaly egy kisebb balesetet szenvedett, a gitáros-énekes néhány hete egy szóló-dallal lepte meg rajongóit.


Novemberben megrendezik a második Dia de los DEFTONES fesztivált
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás