Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

KOMATSU - szeptember elején adja ki új albumát a holland stoner metal banda


2018-07-17

Az olasz Argonauta Records szeptember 7-én dobja piacra a Komatsu új, 'A New Horizon' című albumát.

A 2010 elején alakult Komatsu Hollandia elsőszámú stoner / sludge metal bandájának számít. Debütáló EP-jük 2011-ben jelent meg; ezt követően pedig több alkalommal is bejárták turnéikkal Európát, míg meg nem született első nagylemezük, a 'Manu Armata'. A 2013 februárjában megjelent stúdióalbum a nemzetközi sajtó és a rajongók egyaránt pozitívan fogadták. A patinás szaklapok már ekkor olyan bandákkal emlegették egy lapon a Komatsu-t, mint a Queens Of The Stone Age, a Torche, a Mastodon, a Monster Magnet és a Karma to Burn. 2014-ben a bandát nem más, mint a legendás John Garcia (Vista Chino, ex-Kyuss, Hermano, Unida, Slo Burn) hívta turnéra - vele közösen 32 koncertet bonyolítottak le, 13 európai országban. 2015 nyarán a banda felvette második nagylemezét, a 'Recipe for Murder One'-t, aminek promócióját Nick Oliveri Mondo Generator zenekara társaságában bonyolították le. Ez az album 2016 szeptemberében jelent meg. Miután a csapat a Duel és a The Freeks társaságában is lebonyolított egy-egy turnét, 2017 májusában két hétig járták Brazília városait.

A Komatsu a tavalyi év végén látott neki következő albuma munkálatainak. A 'Recipe for Murder One' folytatását a Void Stúdióban rögzítették, Pieter Kloos producerrel, 2018 januárjában. Harmadik nagylemezük az 'A New Horizon' címet kapta.

A banda a következőket nyilatkozta: "Új albumot rögzíteni mindig fantasztikus élmény; főleg így, hogy a végén egy bombasztikus hangzású anyaggal állunk elő. Hangmérnökünk, Pieter Kloos még önmagát is felülmúlta. Szó szerint egy új horizont nyílt előttünk. A zene sötét, a dalszövegek pedig még sötétebbek... és egy kicsit szarkasztikusaok is. Csatlakozzatok hozzánk ti is; lépjetek be ebbe az anyahajóba, és fedezzük fel közösen az új horizontokat!“.

Az olasz Argonauta Records szeptember 7-én dobja piacra az 'A New Horizon' albumot, bakeliten, CD-n és digitális változatban. Az előrendeléseket itt lehet leadni. Íme a borító és a dallista:

01. I Got Drive
02. Prophecy
03. 10-4
04. Surfing A Landslide
05. Love Screams Cruelty
06. Komatsu
07. Infected
08. A New Horizon
09. Walk A Mile
10. This Ship Has Sailed

Alább elérhető az első hivatalos album-előzetes.

A Komatsu természetesen az új lemez promóciójával is nagyszabású turnékat bonyolít le a jövőben. Augusztusban fellépnek két holland fesztiválon (Lollipop Festival, Nirwana Tuinfeest). Szeptemberben ismét Brazíliában turnézik a csapat; november 9-én pedig az eindhoveni Blue Collar klubban megtartják a hivatalos lemezbemutató bulit. A teljes beosztás a banda Facebook-oldalán érhető el.


KOMATSU - szeptember elején adja ki új albumát a holland stoner metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás