Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

MANDRAGORA - énekesnőt váltott a perui heavy metal banda


2018-07-17

A perui Chimbote városából származó Mandrágora zenekar - nem sokkal a debütáló, 'Waves of Steel' című album megjelenése után - megvált Fatima Natthammer énekesnőtől.

A Mandragora 2018 júliusában mutatta be Natthammer utódját, akinek "kimagasló tehetsége révén újabb magaslatokba emelkedik a banda". Az új front-asszony nem más, mint a Strongena egykori énekesnője, Miss Maria Orithya!

Ahogy Maria belépett a Mandragorába, a banda neki is látott egy új lemez dalszerzői munkálatainak. A csapat következő kiadványa egy EP lesz, amit az Inkas Noize Records dob piacra, várhatóan 2018 őszén.

Hamarosan jönnek a friss hírek...

A Jorge Mandragora basszusgitáros által alapított, old-school heavy metal / hard rock zenében utazó Mandragora 2007 óta létezik, és rendszeresen turnézik Peru- és Dél-Amerika-szerte. Eddigi diszkográfiájukat egy demó-kiadvány (2010 - 'Steel Metal'), egy EP (2014 - 'First Attack'), egy válogatás-album (2015 - 'Steel Metal Attack') és egy nagylemez (2017 - 'Waves of Steel') alkotja.Ez utóbbit a Lima-beli Quarter Note Stúdióban rögzítették, Paul Pinto producerrel.

Bővebb infók a bandáról: www.facebook.com/MandragoraSteelMetal


MANDRAGORA - énekesnőt váltott a perui heavy metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás