Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier: CKY - 'Wiping Off The Dead'


2018-07-17

A több mint két évtizede fennálló, amerikai metalbanda - amit Chad I Ginsburg, Jess Margera és Matt Deis alkot - tavaly új nagylemezzel tért vissza. Most bemutattak egy új klipet a 'The Phoenix' lemezről.

Jess Margera dobos így nyilatkozott: “Jóbarátunk, Dave Causa lefilmezett minket, amint a legutóbbi brit turnénkra készültünk. A végeredmény egy fasza kis, ütős videoklip lett. Mindez még azelőtt történt, hogy egyetlen koncertet is adtunk volna a 'The Phoenix' promóciója keretében... Köszönjük neked, Dave; és köszönjük minden CKY-fannak! Élvezzétek eme archív felvételt!”.

A 'The Phoenix' című album - aminek borítóját Adam Wallacavage készítette - 2017. június 16-án jelent meg, az eOne Music jóvoltából. Ez a CKY első hivatalos kiadványa a 2009-es 'Carver City' óta. A lemez hanganyagát a világhírű kaliforniai Rancho De La Luna Stúdióba rögzítették, producelték és keverték.

Chad I Ginsburg, a banda karizmatikus frontembere ezúttal is egy változatos albumot állított össze, köszönhetően saját és bandatársai különleges tehetségének, aminek révén komoly globális rajongótáborra tettek szert az évek során. A zenekar másik alapítója, Jess Margera dobos - akit többek közt olyan projektekből ismerhetünk, mint a Company Band (amit a Clutch és a Fireball Ministry egyes tagjai alkotnak) - szintén sikeresen hozzájárult a CKY horizontjainak kiterjesztéséhez; épp úgy, ahogy korábban besegített Ginsburg szólókarrierjének kiépítésébe is. A duó most tehát végül visszatért elsőszámú projektjéhez, a CKY-hoz, aminek megújult lendületét Matt Deis (ex-All That Remains) basszusgitáros maximalizálja.

Korábban mind a Guns N’ Roses, mind a Metallica és a Deftones is személyesen kérte fel a CKY-t előzenekarnak egy-egy adott turnéra, aminek köszönhetően a triót mostanra Amerika egyik legfeszesebb színpadi produkciójaként emlegetik. 2017 nyarán egy nagyszabású amerikai fesztivál-körúton vettek részt, többnyire a híres Vans Warped turné keretében (2000 óta ez volt az első alkalom, hogy a banda a Warped Tour résztvevője). Ezt megelőzően Nagy-Britanniába is ellátogat a csapat - az ottani koncertek mindegyike teltházas esemény volt. Később előzenekarként léptek a leköszönő HIM együttes oldalán. Az idei nyár egy újabb nagyszabású észak-amerikai turnéval zárul; ősszel és télen pedig folytatódik a brit körút. A jövőbeni CKY koncertek beosztása itt érhető el.


Klip-premier: CKY - 'Wiping Off The Dead'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás