Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta első dalát Rogga Johansson új death metal-projektje, a GRISLY


2018-07-17

A Grisly a svéd "death-master", Rogga Johansson (Paganizer, Putrevore, Ribspreader) új formációja. A banda 'The Spectral Wars' címmel rögzítette debütáló lemezét.

A Grisly eredetét 2014-ben kell keresni; Dennis Blomberg basszusgitáros ugyanis ekkor lépett ki a Paganizer zenekarból, azonban bandatársával, Roggával, valamint egy dobos ismerősével (Henke Lundgren) a továbbiakban is együtt jammelgetett. Céljuk nem más, mint "a death metal erkölcstelen tüzének életben tartása".

A Grisly zenéjét természetesen a klasszikus svéd death metal műfajra alapozza - teszi mindezt "hátborzongató vibrálású, enyhén dallamos és egy kis Autopsy-val megfűszerezett zene" révén. Bemutatkozó nagylemezük, a 'The Spectral Wars' "10 súlyos, mocskos és könyörtelen dalt" tartalmaz.

Íme a Juanjo Castellano által tervezett borító, plusz a tracklista:

01. Consumed From Beneath
02. Rot to the Living
03. Parasite Parasite
04. The Casket Eaters
05. Teeth that Rips
06. Bring Out the Horrors
07. Supernatural Warfare
08. Sentenced to Armageddon
09. Into Insanity
10. The Spectral Wars

A 'The Spectral Wars' szeptember 12-én lát napvilágot, CD-n és digitálisan, az Xtreem Music jóvoltából. Íme az első ízelítő dal, a 'Rot To The Living':


Bemutatta első dalát Rogga Johansson új death metal-projektje, a GRISLY
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás